Säästlike moegurmaanide šopingunipid

Säästlike moegurmaanide šopingunipid

Säästlike moegurmaanide šopingunipid neile, kes soovivad kanda kvaliteetset Eesti disaini taskukohase hinnaga. Eesti disain on täis erakordset loomingut, mis väljendab meie kultuuri ja identiteeti. Kuid tihti võib kohalike disainerite looming tunduda hinnalt kättesaamatu. Kui oled säästlik moegurmaan, kes soovib leida kvaliteetset Eesti disaini taskukohase hinnaga, siis siin on sulle praktilisi nõuandeid selle kohta, kuidas saada osa headest pakkumistest ja näiteid otse meie outletist, mis võib olla just sinu jaoks ideaalne lahendus!

Mis on outlet? See on tootekategooria, kus pakutakse eelmiste hooaegade, kollektsioonide lõpumüüki oluliselt soodsama hinnaga. See on suurepärane võimalus lisada oma garderoobi kvaliteetset disaini ilma oma pangakontot märkimisväärselt tühjendamata.

Säästlike moegurmaanide šopingunipid. Eesti disain

Populaarsed tooted soodsa hinnaga

Outletid pakuvad sageli viimaseid eksemplare populaarsetest moetrendidest, mis on peaaegu täielikult läbi müüdud. Kui kollektsioonid muutuvad, võivad mõned tooted jääda alles vaid üheks või paariks üksikuks esemeks. Sellisel juhul on üks võimalus neile tootdetele kiirelt omanik leida, pannes need allahindlusesse, mis tähendab säästlikule moegurmaanile ihaldatud leidu ja säästmisrõõmu. Need erilised leiud annavad ostjale võimaluse rikastada oma garderoobi trendika riideesemega taskukohase hinnaga. Arvestama peab muidugi sellega, et ihaldatud suurusnumbrit ei pruugi olla enam saadaval. Kui aga veab ja sobiv suurus on veel alles, siis ei tasu kauem enam oodata, sest soodushindadega tooted kaovad arusaadaval põhjusel lettidelt üsna kiiresti. Näiteks meie outletis on sellisteks toodeteks taskutega T-särk kleidid, mis on olnud meie klientide lemmikud juba pikka aega. Ent nagu öeldakse, kõik head asjad saavad kunagi otsa. Kuna nende kleitide kangavarud on meil ammendunud ja me ei saa neid enam juurde teha ega tellimisel valmistada, on nüüd viimased eksemplarid saadaval eriti magusa hinnaga. Nüüd on viimane võimalus haarata mõni meie viimastest taskutega T-särk kleididest eriti soodsa hinnaga.

Säästlik ja praktiline igapäevastiil

Praktiline riideese, mis on kindlasti ka iga moegurmaani arsenalis ja mida tasub garderoobis omada on pusa. Eestis on enamjaolt jahe kliima, ka suveööd on tihtilugu jahedad. Sellises kliimas on kõige mõnusam end mässida soojasse pusasse ja nautida meie kauni looduse kargust. Vähemalt üks õdus pusa on iga inimese garderoobi lahutamatu osa. Moegurmaanid aga tavalise pusaga ei piirdu ja eelistavad erilise disainiga isendeid, millega oma igapäevastiilile vürtsi lisada. Ka meie valikus on pikalt olnud värvikad pusad klientidele vaieldamatud lemmikud. Nende pehme ja mugav materjal ning värvikas kangadisain on teinud neist populaarsed esemed meie tootevalikus. Kuid nüüd, kui puuvillasegu pehme kanga varud on ammendunud, on viimased pusad saadaval ainult meie outletis ja seda suure soodushinnaga. 

Hooajalised tooted on madalama hinnaga peale hooaja lõppu

Säästlike moegurmaanide šopingunipid tulevad kasuks ka hooajaliste toodete soetamisel. Hooajalised tooted on tõeline leid ka peale hooaja lõppu. Neid on võimalik leida pea iga poe lõpumüügis. Kui disain on kujundatud nii, et hooajaline toode sobib kandmiseks ka hooaja lõppedes, siis see on tõeline win-win situatsioon! Ka meie outletti on sattunud mõned sellised eksemplarid, nagu südametega A-lõikeline kleit või leevikestega pusa, mis on tehtud nende tähtpäevade pühitsemiseks ja nende pidustuste surimatele fännidele. Samas oleme disaininud oma kangad nii, et need esemed oleksid aktuaalsed ka siis kui tähtpäevad on lõpenud. 

Säästlik lapsevanem ja laste mood

Kui sa oled lapsevanem nagu minagi, siis tead, et iga vanem soovib oma lastele parimat. See hõlmab ka riietust, kus kvaliteet ja mugavus on võtmetähtsusega. Eesti disainerite loodud lasteriided on tuntud oma kõrge kvaliteedi ja eksklusiivsete disainide poolest, kuid nende hind võib esmapilgul tunduda üsna krõbe. Kuna teen koostööd nii mõnegi Eesti lasteriiete brändiga, siis julgen väita, et üldiselt on Eesti disainerite looming oma hinda väärt, sest pööratakse erilist tähelepanu nii materjalidele kui ka riiete lõigetele. Riided konstrueeritakse nii, et neid saaks kanda pikema peioodi jooksul, mis samuti piirab ostukordade arvu ja säästab lapsevanema raha. Järelturul on neile riietele võimalik leida uus omanik, mis on jällegi jätkusuutlik ja säästlik. Kõikidele eelmainitud väärtustele toetudes valmisid ka meie väikelaste T-särgid koostöös Helg Eesti lasteriiete brändiga, eetiliselt ja jätkusuutlikult, siin samas Eestis. Need T-särgid on valmistatud puuvillatrikotaažist OEKO-TEX sertifikaadiga kangastest, tagades nahasõbralikkuse ja ohutuse.  Vaba lõige ja lõbusad väeloomadega kujundused toovad naeratuse lapse näole ning muudavad need tema lemmikuks valikuks igapäevaseks kandmiseks. Meie outletis on viimased eksemplarid saadaval üsna hea hinnaga kuna nende kangavarud on samuti ammendunud ning me ei saa neid juurde toota. Veel üks võimalus teha lapsele rõõmu ja lisada tema garderoobi kvaliteetrõivaid soodsalt.

Säästlike moegurmaanide šopingunipid - OUTLET

Üks suurepärane asi meie Eesti disaini outleti juures on see, et siit leiad unikaalseid riideid, mida mujalt ei saa ja seda erakordselt soodsate hindadega. Need tooted on viimased ning neid juured ei tule, seega on sul ainulaadne võimalus haarata endale midagi erilist enne, kui need tooted otsa saavad. Lisaks sellele toetad ka kohalikku disainerit, pakkudes mulle võimalust teha ruumi uutele kollektsioonidele, mis täidavad su garderoobi erksate värvidega ka edaspidi. 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga