Antoniuse Moeetendus 2024

Antoniuse moeetendus 2024

Antoniuse moeetendus 2024 siit me tuleme! Mul on äärmiselt hea meel teatada, et minu kollektsioon “Minu Tartu” on valitud Antoniuse moeetendusele, mis toimub Estonian Fashion Festivali raames. 49 moelooja seast valis konkursižürii välja 28 disainerit. Antoniuse moeetendusele pääses 11 ready-to-wear kollektsiooni esitlevat disainerit. Etendus ise leiab aset 6.juunil 2024. Ma ei jõua seda sündmust ära oodata!

Pilt Estonian Fashion Festival

Estonian Fashion Festival

Estonian Fashion Festival on oluline osa Euroopa kultuuripealinn Tartu 2024 programmist, mille eesmärk on jutustada ellujäämise kunstide lugu. Festivali keskmes on keskkonnahoidlikkus, ligipääsetavus ja jätkusuutlikkus, ning see toimib platvormina Eesti disaineritele, kes panustavad jätkusuutlikesse praktikatesse. Festivali raames toimub kolm erinäolist moeetendust – Mood-Performance-Tants, Antoniuse moeetendus ja OmaMood. Kuna festivali eesämrgid kattuvad meie brändi väärtustega, tunneme suurt rõõmu ja au olla osa sellest innustavast üritusest ning esitleda oma kollektsiooni Antoniuse moeetendusel.

Alisa Vasina esitatud komplekt Veeriku
Alisa Vasina esitatud kleit Annelinn

Antoniuse moeetendus

Antoniuse Moeetendus, mida korraldab Tartu Loomemajanduskeskus, on üks festivali olulisemaid osi. See esitleb ready-to-wear moodi, mis on suunatud erinevas vanuses ja kehatüübiga inimestele ning väärtustab uus- või taaskasutust ning rohelist mõtteviisi. Kollektsioonide valikul pööratakse tähelepanu nende kantavusele, praktilisusele ja keskkonnasäästlikule tootmisele ning rõhutatakse kehapositiivsust.

Kollektsioon "Minu "Tartu

Selle aasta Antoniuse moeetendusele valiti teiste hulgas ka minu kollekstioon pealkirjaga “Minu Tartu”. Minu Tartu” ammutab inspiratsiooni Eesti südames asuvast linnast – Tartust, mis on tuntud kui heade mõtete linn. Tartu on koht, kus kultuur, teadus ja kunst sulanduvad harmooniliseks kudumiks, luues unikaalse atmosfääri täis inspiratsiooni ja elujõudu.

Kollektsioon “Minu Tartu” tähistab erinevate kogemuste, maastike ja emotsioonide värvikat segunemist, mis on mõjutanud minu isiksust ja loomingut, olles kasvanud üles selles võluvas linnas. Alates Ropka tööstusrajoonist kuni Raadi rahvusliku hõnguni on iga Tartu linnaosa jätnud oma jälje minu loomingusse, rikastades minu teoseid mitmekesisusega.

Minu kollektsioon peegeldab Tartu mustrite ja värvide rikkust, mis on andnud minu elule erilise värvi. Loodan, et minu kollektsioon suudab tuua esile Tartu ainulaadse aura ning avada ukse selle linna ilusasse ja inspireerivasse maailma.

Alisa Vasina kannab Tartu kleiti

Näeme moeetendusel!

Ma ei jõua ära oodata võimalust esitleda oma kollektsiooni Antoniuse moeetenduse publikule Estonian Fashion Festivalil. Loodan, et minu töö inspireerib ja rõõmustab festivalikülastajaid. Soovin tänada kõiki, kes on mind siiani toetanud ja jätkuvalt mulle siiralt kaasa elavad. Teie tugi on mulle hindamatu! Ootan juba põnevusega milliseid uusi võimalusi ja huvitavaid väljakutseid see uus kogemus mulle pakub.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga