Must-Valge Kollektsioon

Must-Valge harmoonia

Must-valge harmoonia kollektsioon on inspireeritud must-valgest  akvarellmaalist. Alisa Vasina jaoks, kes tavaliselt loob värviküllaseid kollektsioone, on must-valge valik ebatavaline nähtus, mis avab uusi võimalusi ja väljendusviise. Must ja valge – kaks vastandlikku värvi, mis moodustavad ühe kõige harmoonilisema kombinatsiooni.

Inspireeriv must-valge akvarell

Moekollektsiooni inspireerisid musta akvarelliga valgele paberile maalitud illustratsioonid, mis sündisid Alisa Vasina pintsli all. Need käsitööna valminud kunstiteosed moodustavad kollektsiooni alustala ja annavad suuna kogu loomeprotsessile. Igas pintslitõmbes peegeldub looduslike vormide ja kontrastide ilu, tuues esile musta ja valge erinevaid varjundeid ning looduse rikkalikku mitmekesisust. Must-valge kollektsioon väljendab kontrastide mängu, kus must ja valge loovad omavahelisi harmooniaid, peegeldades samas looduse ilu ja võlu.

Karge mets

Metsad on alati olnud osa meie rahva identiteedist ja rikkast pärandist ning neil on mitmeid olulisi tähendusi, mis kajastuvad ka meie igapäevaelus ja kultuuris. Need on olnud meie esivanemate elupaigaks ja elatise allikaks ning neid on alati austatud kui looduse püha osa. Metsadele omistatakse sügavaid tähendusi, sealhulgas tervise, viljakuse, kaitse ja elujõu sümbolism. Metsadel on oluline koht meie südames ja kultuuris ning neid on kujutatud ja kirjeldatud erinevates kunstivormides, alates muinasjuttudest ja rahvalugudest kuni luule ja maalikunstini. Karge mets väljendab armastust ja austust metsade vastu. Iga rõivaese väljendab metsade ilu, elu ja tähendust meie kultuuris. 

Luiged

Luiged on inspireerinud inimesi sajandeid oma elegantsi ja kergusega. Nende rändamine läbi avarate vete ja nende vaikne ilu on kujunenud kultuuriliseks ikooniks, mis kõneleb unistuste poeesiast ja vabadusest. Üks kuulsamaid kujutisi nendest lindudest on kindlasti Tšaikovski ballett “Luikede järv”, mis on ühtaegu nii armastatud kui ka imetletud kogu maailmas. Must ja valge luik esindavad sageli vastandlikke jõude, nagu valgus ja pimedus, headus ja kurjus, ilu ja melanhoolia. See vastandlikkus annab luikede temaatikale sügavust ja mitmekihilisust, muutes selle erakordselt haaravaks. Selles kollektsioonis saavad kokku must ja valge luik, vastandlikud kuid siiski omavahel tasakaalus olevad jõud, luues rõivaid, mis väljendavad nii harmooniat kui ka kontrastsust. Iga rõivaese kõneleb lugu unistusest, vabadusest ja sügavast emotsionaalsest kogemusest.

Taskutega midikleit akantus Eesti Disain Kleit Alisa Vasina

Fotosessioon toimus Karramel stuudios
Modelli sättis Kristi Kliimann
Pildistas fotograaf
Desiree Benedikta Rõivaidesitles modell Maiann
Tänan kõiki asjaosalisi kauni fotosessiooni eest!

Akantus

Akantuse leht on olnud läbi aegade võimas sümbol, mis kõneleb ajaloolistest ja kunstilistest tähendustest. Antiikajastul peeti seda kreeka ja rooma arhitektuuris pühaks leheks, mida kasutati ornamentaalsetel motiividel, andes neile elegantsi ja sügavust. Akantuse leht on seostatud erinevate tähendustega, sealhulgas kasvu, viljakuse, elujõu ja surematusega. Selle kujund ja vorm on inspireerinud kunstnikke ja disainereid läbi sajandite. Midikleit Akantus kannab akantuse lehe sümbolismi ja must-valge värvi jõudu. Inspiratsiooni saades antiiksest arhitektuurist ja looduse ilust, olen loonud taskutega kleidi, mis peegeldab akantuse lehe elegantsi ja võimsust. Must ja valge on kujundatud vastandlikeks, kuid omavahel harmoonilisteks elementideks, mis annavad kleidile dünaamilise ja ajatu ilme. Igas detailis on tunda akantuse lehe sügavat tähendust, mis rikastab ja kaunistab kandja välimust.

Must-valge harmoonia

Meie uus must-valge kollektsioon  pakub kandjale võimalust astuda välja tavapärasest ja avastada uusi väljendusvõimalusi. Musta ja valge koosmõju loob lummava visuaalse kogemuse, mis rõhutab elegantsi ja sügavamaid tähendusi. Iga rõivaese kannab endas looduse ilu ja kultuuri rikkust, luues unikaalse sideme mineviku, oleviku ja tuleviku vahel. Astume maailma, kus must ja valge moodustavad harmoonilise terviku!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga