Šahh-matt moeetendus

Šahh-matt moeetendus

Šahh-matt moeetendus toimus Tartu Aparaaditehase sündmusruumis 160ruutu 11. veebruaril 2023. See moeetendus oli unikaalne kooslus kunstist, moest ja mängulisusest, kus modellid astusid lavale malenditena ning viisid publiku kaasa malemängu ja moedisaini maagilisse maailma.

Šahh-matt moeetendus Liis Markvardt
Foto autor Liis Markvardt

Disainerite koostöö

Malendite riietamise ja ehtimise eest vastutasid disainerid Alisa VasinaLUMM wear, Beatrice Fenice, Siret Ott, ja Gerda Retter Design ning Maagialooja Maarja, vintage riiete-pood Hilpster Vintage ja loodussõbralike särkide stuudio Kuues Planeet. Iga bränd tõi lavale oma unikaalse käekirja ja visiooni, luues kordumatuid kombinatsioone ja väljendades end läbi tekstiili ning aksessuaaride. Disainerid ühendasid oma loomingulised jõud ning panid kokku kollektsiooni, kus iga komplekt oli kui kunstiteos omaette. Iga detail oli läbimõeldud nii, et see kandnuks endas sündmuse erilist maagiat ja mängulusti. 

Šahh-matt moeetendus Liis Markvardt fotograaf disainerid Alisa Vasina, Siret ott, Gerda Retter
Foto autor Liis Markvardt
Sahh-matt moeetendus Desiree Benedikta Photography
Desiree Benedikta

32 kannatlikku modelli

Moeetenduse päev oli nii põnev kui ka pingeline. Kui modellid astusid lavale, muutusid meie loodud rõivakomplektid elavaks ja dünaamiliseks, moodustades harmoonilise koosluse. Iga modell kujutas endast erinevat mängutükki. Kõik 32 modelli pühendusid sel päeval täielikult projektile ning esitlesid meie disaine parimal võimalikul viisil. Nende kaasahaarav etteaste oli tõeliselt muljetavaldav ning oli tõeline au koostööd teha selliste andekate ja pühendunud inimestega! 

Malemängu kommentaator

Malemängu kommenteeris kohapeal maletreener Andre Uibos, kes jagas igale käigule juhiseid ja pakkus väärtuslikku mõtteainet mängu keerukusest ja strateegilisest lähenemisest. Tema kohalolu lisas etendusele veelgi rohkem põnevust ja interaktiivsust ning aitas publikul paremini mõista malemängu sügavust ja intriigi.

Šahh-matt moeetendus Foto autor Liis Markvardt
Foto autor Liis Markvardt
Foto autor Gabriela Urm

Eesti disain otse disaineritelt

Peasponsor Hartwall, Soome joogitootja, rõõmustas kõiki kohalolijaid oma laia valiku jookidega, pakkudes sellega unikaalset meelelahutus- ja moelusti. Peale moeetendust jätkus sündmus avatud disainituruga, kus külastajad said otse disainerite käest soetada nende loomingut ja omandada unikaalseid disainiesemeid.

Unikaalne kogemus

Šahh-matt moeetendus oli unikaalne kogemus. See oli väljakutse, seiklus ja kunstiline avastusretk, mis õpetas mulle palju nii moe kui ka elu kohta üldisemalt. Olen tänulik, et sain osaleda sellisel erilisel sündmusel ja jagada oma loomingut publikuga. Suur tänu kogu Šahh-matt moeetenduse meeskonnale ja selle unustamatu kogemuse eest!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga