Sügislehed

Sügislehtede Muster: Kodumaa Looduse Ilu Riietel

Sügislehed on meie sügise 2021 moekollektsiooni originaalmuster. Inspiratsiooni selleks leidsime kodumaa loodusest, selle ilust ja rikkusest. Sügislehtede muster maandus riietel, et anda edasi sügise hõngu ja selle kauneid värvitoone.

Sügislehed

Sügislehed moekunstis

Sügislehed on moedisainerite loomingut alati vürtsitanud, andes neile unikaalse ja elava puudutuse. Moe maailma ikoonilised moedisainerid on pööranud pilgud sügise värvidesse, leides inspiratsiooni sügislehtede kirevast paletist. Kangastruktuurid, värviüleminekud ja loodusmotiivid on leidnud tee moelavadele, tuues kaasa kollektsioone, mis peegeldavad sügise graatsiat. Sügislehtede muster ja värvid on saanud moedisainerite käsitöö kaudu elavaks, voolavaks ja kandjatele meeldejäävaks. Meie kollektsioon pole erand, kunstnik sügis on inspireerinud ka meid. 

Kunstnik sügis

Karge ja pimeda aastaaja värvib kaunilt kirjuks kunstnik sügis. Sügis on olnud kunstnikele ajatu inspiratsiooniallikaks. Sügislehtede kirgastes värvides ja looduse õrna muutumises peegeldub ilu mis on leidnud tee paljude kunstnike maalidele ja loomingulistele väljendustele. Sügise meloodiline langemine lehtedest on inspireerinud kunstnikke kujutama seda looduslikku transformatsiooni oma teostes. Meilegi on sügis andnud inspiratsiooni ja sügislehed langesid pintslitõmmetena meie akvarellpaberitele. 

Sügislehed akvarellmaal

Sügislehed - esimene vektor muster

Mustrit kujundades kasutasin esmakordselt meie brändis vektorgraafikat, ja pean ütlema, et see oli üsna põnev. Tavaliselt maalin mustrite elemendid pintsliga. Sel korral visandasin pintsliga soovitud kujundid ja joonistasin need vektorgraafikas üle. 

Kandes looduse ilu

Kujuta ette, kuidas sügishõngulise mustriga riietes tunned end kui osa loodusest. Ja pole vahet kas sajab lund või lehti, seda universaalset kollektsiooni saab kanda igal ajal! See kollektsioon mis ühendab Eesti sügisese looduse ilu moega. Need on rohkem kui lihtsalt rõivad, need on kunstiteosed, mis kannab endas looduse ilu ja armastust moe vastu.

Sügislehed - moekollektsioon

Nii kunstnikud kui ka moedisainerid sukelduvad sügislehtede maagilisse maailma, andes edasi selle aastaaegade ilu ja sügavust oma loomingus. Sügislehed ei ole lihtsalt looduse osa – need on inspiratsiooni allikas, mis väljenduvad kunstis ja moes, tuues kaasa täiesti unikaalse kogemuse neile, kes naudivad sügise ilu erinevates kunstivormides.

Lase sügislehtede mustril olla sinu kaaslane, kui kõnnid sügise maagilises maailmas. Oleme põnevil, et saame jagada selle hooaja värvide ja loodusega kootud lugusid sinuga.

Kangad

Selle mustriga kangast saad tellida Fragment disainkangaste e-poes. 

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga