Kunst on moes

Kunst on moes - Näituse Avamine Redwall Koridorigaleriis 25.08.2023

25. augustil 2023, Aparaaditehases, toimus Redwall koridorigalerii avamise sündmus, kus esmakordselt nägi ilmavalgust Alisa Vasina näitus – Kunst on Moes . Üritus oli osa 10. Galeriide Ööst, tuues kokku kunsti ja moe maagia.

Kunst on moes koridorigaleriis
Foto: Maarja Neemsalu

Näituse Konseptsioon:

Alisa Vasina näitus “Kunst on Moes” kannab endas lugu kunstist, mis on tõstetud traditsioonilistest lõuendi piiridest välja ja muudetud kantavaks. Avasin vaatajatele ukse enda loomingu telgitagustesse, näidates, kuidas joonistustest sünnivad kantavad kunstiteosed. Konseptsiooni idee on julgustada nägema kunsti mitte ainult galerii seintel, vaid ka väljaspool traditsioonilisi pildiraame.

Kunst on moes väljaspool raami
Foto: Maarja Neemsalu
Foto: Maarja Neemsalu

Moeesitlus Kunst on moes näituse avamisel

Õhtu oli täidetud elegantsiga, kui minu Siili kollektsioon sai esmakordselt näha päevavalgust. Modellid kandsid minu loodud rõivaid, luues ainulaadse ühenduse kunsti ja moe vahel. Videograaf KOOMA jäädvustas sündmuse ning DJ Robert Kähr lõi meeleoluka atmosfääri. Moekunsti esitlus oli sel õhtul tõeline kirss tordil. Täname kõiki, kes osalesid kollektsiooni esitlusel, muutes selle hetke veel erilisemaks. 

Galeriide Öö Näitusetuur:

Redwall koridorigalerii oli osa Galeriide Ööst, andes külastajatele võimaluse avastada kunsti seal, kuhu igapäevaselt ei pääse. Näitusetuur tõi kunstihuvilised lähemale kunstnike loomingule, avades näituse kontseptsiooni tagamaid ja võimaldades isiklikku suhtlust kunstnikuga. Olles avamispäeval kohal, sain isiklikult tutvustada näitust näitusetuuril osalejatele. 

 
Foto: Maarja Neemsalu
Foto: Maarja Neemsalu

Tänan kõiki südamest!

Soovin südamest tänada kõiki, kes leidsid tee näituse avamisele. Teie kohalolu tegi sündmuse eriliseks ja jagas meiega hetki, mis elavad kunstis ja moes. Suur tänu ka minu perele, kes on alati toeks ja innustab mind jätkama kunsti ning loominguliste ideede jagamist. Teie toetus on hindamatu ning muudab iga näituse avamise veelgi erilisemaks!

Kunst on moes Redwall'is

Õhtu oli meeleolukas ja lahe, täis kunsti, moe ning avastamisrõõmu. Külastajad kogesid mitmekülgset sündmust, kus kunst on kandvaks jõuks moemaailmas. Täname Redwall koridorigaleriid toetuse eest ning soovime kõigile kunstisõpradele avastamisrohket ja inspireerivat kunstinäituste hooaega! 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga