Draakon

Draakon - Arukuses peitub piiramatu jõud

Draakon kui tootem-, hinge- ja jõuloom, võib aidata neid, kes püüdlevad suurema eesmärgi poole. See müütiline olend jagab oma tarkust ja juhib valgustatuse poole. Tutvudes põhjalikult olendi sümboolikaga saame teada, kuidas see tootemloom  juhatab, rahustab ja valgustab.

Draakon on vaieldamatult kõige iidsem ja muljetavaldavam olend. Erinevates muistendites valitseb ta elemente ja võib esineda mis tahes kujul. 

Draakoni sümboolika ja tähendus hõlmab ka ürgseid loodusjõude kõigil eksistentsitasanditel. Nende hulgas ka pikaealisust ja kõige varasemaid unustatud teadmisi. Lõputud lahingud rüütlite ja draakonite vahel peegeldavad inimkonna sisemist võitlust oma vaimse või eeterliku olemusega.

draakon

Draakon kui Tootemloom

Tootemloomana kuulub draakon neile, kes on loomult ägedad, kuid arukad. See on eepiline tootem ning tema võimsat energiat ei tasu alahinnata. Äge energia võib olla uskumatult positiivne. Tõsi, “äge” võib olla ka uskumatult hävitav. Loodetavasti kasutad enda sisemist draakonit ainult mõtete, sõnade ja tegude jaoks, mis töötavad kõigi hüvanguks. Suursugune müütiline elukas hindab neid, kes kasutavad tema energiat arukalt.

kõrvarõngad draakon
Puuvillane Väikelapse T-särk Draakon

Hingeloom

Kui draakon ilmutab end hingeloomana, on aeg seista silmitsi maailma pahedega ja võidelda paremuse poole, kasutades oma hingelooma elutarkust.

Draakon esindab kõrget intellekti, väärikust, nakkavat entusiasmi ja autoriteeti. Selliste omadustega isikuid juhib ta edu, sära ja valgustatuse poole. Müütiline olend õpetab möirgama – leidma oma hääle, olema kuuldaval ja tõeliselt mõistetud.

Draakon on arukate inimeste loom, ta ei reeda kergesti oma saladusi – see on osa väljakutsest. Mida suurem on pingutus, seda suurem on tasu. 

Jõuloom

Kasuta draakoni väge oma jõuloomana, kui soovid olla ühiskonnale kasulik. 
See on tõeliselt maagiline jõuloom. Tema tarkuseni jõudmiseks kulub aega, kuid tulemus on kulda väärt. 
Iidne jõuloom kaitseb neid kes töötavad suurema eesmärgi nimel, kuid häda neile, kes hakkavad ahnelt võimu poole püüdlema.  Draakoni energia on eriti tõhusaks abiks neile, kes soovivad saada tervendajateks ja arstideks.

Taskutega kleit Draakon Eesti disain Kantav kunst Alisa Vasina
Unisex kapuutsiga pusa Draakon

Aasta zodiaak

Draakoni isiksusest õhkub majesteetlikkust ja õilsust.

Iidne müütiline olend on rikkuse ja jõu valvurid. Hiina draakoni sümboolika räägib tema kontrollist kõigi elementide üle.

Elust suuremal olendil on julgust, enesekindlust ja suutlikkust saavutada legendaarseid õnnestumisi. Selle sodiaagimärgi all sündinutele tõotab Hiina horoskoop tavaliselt rikkalikku ja täisväärtuslikku elu, mis on täis palju seiklusi!

Draakon

Draakonitega on seotud salapära, mis võib olla ka maailma suurim mõistatus. Need tohutud olendid sümboliseerivad võimet ületada olusid ja näha asju selgelt. Draakon sümboliseerib edu, autoriteeti, kasvu, arukust ja arengut. Kas draakon võiks olla sinu loom?

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga