Tiiger

Iga väljakutse on põnev seiklus.

Tiiger kui tootem-, hinge- ja jõuloom, võib aidata neid, kes soovivad äratada oma seiklushimu ja võitleja vaimu. Tiiger õpetab, kuidas võtta omaks enda metsikut uudishimu ning olla ühenduses oma sisemise sõdalasega.  Tutvudes põhjalikult tiigri sümboolikaga saame teada, kuidas see tootemloom  juhatab, toetab ja inspireerib.

Tiigri sümboolika on tuline ja hirmuäratav. Metafüüsilise kujundina on tiiger seotud, tahtejõu, väe, agressiivsuse ja vaprusega. Globaalselt on tiiger üsna vastuoluline. Tiiger on ettearvamatu ja äkiline. Kui kiskja tegutseb, on tulemused kiired, kindlad ja üldiselt ebameeldivad. Tiiger annab märku, et ei tasu teha rutakaid otsuseid.

Tiiger on kindel märk sellest, et takistused ja hirmud on ületatud ning jõupositsioon on taastatud. Tiiger tähistab võimet tõhusamalt juhtida tugevaid emotsioone. 

Tootemloomana kuulub tiiger neile, kel julge hing ja tuline tahtejõud.

Tiiger on enesekindluse ja liidri sümbol – elegantse jõu täiuslik kehastus. Tiigri energia õpetab  kuidas tunda end oma nahas mugavalt ning aitab saavutada eneseteostuse tunnet. 

Vaimse kasvu ja teadlikkuse mõttes on Tiiger eesmärgikindel. Ükskõik, milline on eesmärk energeetiliselt, väljendab Tiiger väsimatut distsipliini ja energilisust. 

Kui tiiger ilmutab end hingeloomana, on aeg peatuda ja kuulata.

Kohtle tiigrit ülima austusega. Tiiger õpetab kannatlikkust – millal liikuda, millal paigal püsida ning lõpuks kogeda edukat “saaki”. Tiiger ei tee midagi uisapäisa ega viivita, kui tee on puhas järgmise suure hüppe ees.

Lisaks vaimsele kasvule annab Tiiger uskumatut tahtejõudu. Tiiger ulatab vajadusel oma võimsa abikäpa. Looma tuntud metsik energia aitab ületada iga väljakutse.

Tiiger ihkab sageli seiklusi ja uusi väljakutseid. Kui tiiger midagi soovib, ei takista teda miski. Siinkohal tuleb ettevaatlikult vältida isekust.

Tiigri suhted ja kired on väga intensiivsed. Tiiger armastab jäägitult ja tal on tugev soov lapsevanemaks saada. Naissoost tiigrid naudivad emarolli ja kasvatavad oma järeltulijaid meeleldi.

Kasuta tiigri väge oma jõuloomana, kui vajad oma potentsiaali täielikku avaldumist. 

Tiiger on müstiline ning seotud öise taevaga. Tiiger tuleb öösel paremini toime, võrreldes päevase ajaga. Tiiger on väga enesekindel, ta ilmutab energilisust, enesekontrolli ja distsipliini, ükskõik mida ta ka ette ei võtaks, tõenäoliselt ta ka õnnestub.  

 

Tiigri aastal sündinud inimesed on julged, meeleolukad, tujukad ja uhked.  Tiiger on karismaatiline, tal on tuline isiksus ja ta teab kõige paremini kuidas võluda. Mõnikord on tiiger pisut ebakindel ja kangekaelne ning kui ta pole ettevaatlik, võib tema temperament muutuda kõikuvaks.

Tiigril on ka suur tervendav jõud ja tugev immuunsussüsteem ning ta on looduse suhtes väga sõbralik, püüdes alati muuta maailma paremaks.

Tootegalerii

Kollektsioon “Tiiger” on pühendatud seiklushimulisele ja julgele inimesele, kellel on tiigrile omane vapper hing. Tiiger on vapruse ja enesekindluse sümbol. Tema jaoks iga väljakutse on põnev seiklus! Tiiger teab, millal liikuda, millal paigal püsida ja lõpuks kogeda edukat “jahti”.

Redbubble

Muud disaintooted saadaval minu e-poes rahvusvahelises Redbubble keskkonnas. Valikus on 76 toodet!