Tiiger

Tiiger - Iga väljakutse on põnev seiklus

Tiiger on üks maailma kõige ikoonilisemaid loomi, kelle julge ja keerukas natuur on läbi aegade köitnud nii kunstnikke kui ka moedisainereid. Tema välimus, jõud ning salapärane aura teevad temast olulise sümboli mitmel tasandil. See kirkja on kujunenud paljudes kultuurides jõu, vapruse ning au sümboliks. 

Puuvillane Väikelapse T-särk Tiiger

Tiigri sümbolism

Tiigri sümbolism ulatub iidsetest müütidest ja legendidest, kus tiiger esindab võimu, kaitset ning kirge. Suur kasslane on tihti seotud ka vapruse ja enesekindlusega ning tema kujutis võib olla inspireerivaks sümboliks neile, kes seisavad silmitsi väljakutsetega oma elus. Tiigri aastal sündinud inimesed on julged, meeleolukad, tujukad ja uhked.  Triibuline kiskja on karismaatiline, tal on tuline isiksus ja ta teab kõige paremini kuidas võluda. Mõnikord on ta pisut ebakindel ja kangekaelne ning kui ta pole ettevaatlik, võib tema temperament muutuda kõikuvaks. 

Tiiger kunstis

Kunstimaailmas on tiiger olnud mitmete kunstnike loomingu keskmes, olles inspireerinud nii maalikunsti, skulptuuri kui ka graafilist disaini. Tiigri graatsiline liikumine, intensiivsed silmad ja võimas välimus on kujutanud paljude kunstnike loomingu keskmes. Üks tuntumaid tiigri kujutisi kunstis on Henri Rousseau maal “Tiiger troopilises tormis” (“Tigre dans une tempête tropicale“), kus kasslase metsik looduslik ilu ja jõud saavad elavaks. Eksootilist kasslast on sageli kujutatud ka Hiina kunstis, kus ta sümboliseerib võimu, au ja kaitset.

Kapuutsiga pusa tiiger Eesti disan kantav kunst

Tiiger moekunstis

Moemaailmas on tiigri triibulised motiivid leidnud tee mitmete disainerite loomingusse. Brändid nagu Kenzo, Gucci ja Versace on loonud kollektsioone, kus tiigri kujutised ja motiivid on esindatud nii rõivastel kui ka aksessuaaridel. Selle kasslase kujutised moedisainis väljendavad tihti jõudu, julgust ning looduse ilu. Tiigri motiiv on saanud moemaailmas populaarseks oma dünaamilise ja julge visuaalse kujunduse tõttu ning on inspireerinud moedisainereid üle maailma.

Meie Troopiline Tiigri Kollektsioon​

Meie troopilise tiigri kollektsioon on loodud inspiratsiooniks ja julgustuseks neile, kes armastavad seiklusi ning tervitavad elu väljakutseid põnevusega. Kollektsioonis kujutatud tiiger sümboliseerib jõudu, kirge ja enesekindlust. Meie disainid on täis troopilist sära ja värve ning kannavad endas looduse ilu ja võimsust. Kollektsioon “Tiiger” on pühendatud seiklushimulisele ja julgele inimesele, kellel on tiigrile omane vapper hing. Triibuline kasslane on vapruse ja enesekindluse sümbol. Tema jaoks iga väljakutse on põnev seiklus! Ta teab, millal liikuda, millal paigal püsida ja lõpuks kogeda edukat “jahti”. Olgu see siis igapäevaelus või erilisel sündmusel, meie tiigri kollektsioon on loodud neile, kes usuvad, et iga väljakutse on uus seiklus ning et elu ise on kõige suurem kingitus, mida nautida.

Taskutega kleit Tiiger

Tiiger

Tiigri sümbolism ulatub sügavale minevikku, kus tiiger on olnud jõu, võimu ja kaitse sümboliks erinevates kultuurides. Kunstis on see kiskja olnud sageli kujutatud kui müstiline olend, kes köidab oma graatsilisuse ja jõuga. Moekunstis on tiigrimotiivid leidnud tee nii kõrgete disainerite loomingusse kui ka tänavastiilis, väljendades julgust ja enesekindlust. Meie troopiline tiigri kollektsioon toob selle võimsa looma kujutise esile, ühendades elegantsi ja eksootilisust, ning kutsudes kandjaid avastama iga väljakutse põnevust ja võlu, mis peitub igapäevaelu seiklustes.

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga