Härg

Kui siht on silme ees, pole miski võimatu.

Härg (või pull) kui tootem-, hinge- ja jõuloom, võib aidata neid, kes vajavd oma ellu kannatlikkuse energiat, stabiilsust, sihikindlust ja eepilist jõudu. Härg õpetab, kuidas kanda rasket koormat tasakaalukalt ja väärikalt. Tutvudes põhjalikult härja ja pulli sümboolikaga saame teada, kuidas see tootemloom  juhatab, toetab ja inspireerib.

Tootemloomana kuulub härg neile, kes saavutavad oma eesmärgi, ükskõik kui kaua see aega võtab.

Kogu härja tähendus, sümboolika, mütoloogia ja rahvaluule maailmas on seotud pulli tähendusega – mõlemad esindavad mehelikku energiat, viljakust, uuenemist, võimu ja juhirolli kodus või avalikkuses.

Tootemloomana kuulub härg neile, kes saavutavad oma eesmärgi, ükskõik kui kaua see aega võtab.

Härg või pull tootemloomana on jõu ja ohverduse sümbol. Raskete ülesannetega silmitsi seistes lisab Härg vastupidavust. Tuleb meeles pidada, et härg ei salli viivitamist. 

Härg toetab rakenduslikku õppimist, ühiseid pingutusi ja stabiilse keskkonna loomist. Härjal ja pullil on rahulik temperament. Härja väljavihastamine nõuab pingutust. Kui Härg on viidud viimse piirini, on kõige parem hoida temast võimalikult kaugele. Härja viha möödub kiirelt, kuid see on üsna jõuline ja hävitav.

Kui härg ilmutab end hingeloomana, on aeg hoida kurssi ja püsida rajal.

Härjal on tuline iseloom, mis teeb temast tugeva eeskuju, kuid mõnikord pisut liiga põikpäise indiviidi. Mõned kultuurid seostavad härga kuu kummardamisega, kuna sellel hingeloomal on poolkuu kujuga sarved. Usutakse, et härg on sillaks kahe maailma vahel – päikese ja kuu – ning intuitsiooni ja mõistuse vahel. Sellegipoolest on Härjal väga kangekaelne, äge külg, mis nõuab taltsutamist ja juhendamist.

Kui Härg või pull  ilmutab end hingeloomana, annab ta õppetunde püsivast ja usaldusväärsest tööeetika väärtusest. Härja vaim on kannatlik ja visa. Härg ei loobu enne, kui saab teada, mida tema kandjal kõige rohkem vaja on, olgu selleks tagasihoidlikkus, püsivus või oma territooriumi kaitsmine.

Hingeloomana on Härg kahe jalaga maa peal. Kui härja kandja leiab, et tal on raskusi autoriteediga ja suuna leidmisega, näitab Härg, kuidas aktsepteerida olukorra surutust ja viia ülesande võiduka lõpuni.

Härja energiaga koostööd tehes satutakse tihtilugu vabatahtlikule tööle, mis on suurepärane viis suhtumise muutmiseks. Heategevuslikul tööl nähakse, et rohi pole teisel pool alati rohelisem. Samuti saadakse selle tunnustuse, mida ihaldatakse.

Kui inimese vaim on murtud ja nõrk, näitab Härg, et tema kandja on tegelikult tugevam kui ta arvab. Härgja energia liigutab mägesid.

Kokkuvõtteks õpetab Härg või pull meeskonnatööd. Oma rada ei pea käima üksi. Tuleb õppida leidma abi ja delegeerima.

Kasuta härja väge oma jõuloomana, kui vajad julgust ja jõulisust. 

Härg või pull on suurepärane jõuloom neile, kes soovivad Yangi energiaid paremini mõista. Karja juhina kaitseb härg oma karja, eriti lapsi. Härg, kui tugev ja jõuline loom, hõlbustab ellujäämisinstinkte.

Härja jõudu ja hiilgust ei tohi alahinnata, see jõuloom end tagasi ei hoia. Härjaga tulevad toime vaid need, kes suudavad tema võimu ja väega silmitsi seista ning sellega koostööd teha. 

Härja aastal sündinud inimesed on võimsad liigutajad ja raputajad. Kui härg täidab sihikindlalt oma eesmärki, on vähe asju mis võivad teda takistada. Kui siht on silme ees, pole miski võimatu. Töökas, tasakaalukas ja alati omas tempos töötav härg – keegi ei saa seda sodiaaki segada. Härjad on väga tõsised inimesed. Nad ei tule võluma rooside ja viiulimänguga, kuid tagavad armastava ja hooliva kodu oma partneri jaoks. 

Härja aasta on suurepärane aeg, et liikuda suurte unistuste ja eesmärkide poole. Tasa sõuad, kaugele jõuad. Härja aasta toetab visadust, vastupidavust ning positiivset ja produktiivset põikpäisust. 

Tootegalerii

Kollektsioon “Härg”on pühendatud neile, kellel on härjale omane meelekindlus saavutada oma eesmärgid.
Härg on sihikindluse sümbol. Kui siht on silme ees, pole miski võimatu! Härjale on omane meelekindlus saavutada oma eesmärgid ja vallutada kõik takistused oma teel.

Redbubble

Muud disaintooted saadaval minu e-poes rahvusvahelises Redbubble keskkonnas. Valikus on 76 toodet!