Sõnn ja tulbid

Sõnn ja tulbid - mustrite sünnilugu

Sõnn ja tulbid moodustavad kauni ja sümboolse kombinatsiooni, millest inspireerituna olen loonud unikaalse illustratsiooni. Aastal 2017, osaledes inktober väljakutses, olin loonud kuu sodiaakide seeria, mille hulgas oli ka sõnni illustratsioon. Seda tähtkuju maalisin erilise hoolega, sest olen ise samuti sõnni tähtkujust. Sõnni tähtkuju tähistab stabiilsust, tugevust ja viljakust, olles samal ajal seotud looduse ilu ja rahulikkusega. Internetiavarustest leidsin, et sõnni lill on tulp, nii sai tulbist oluline osa sellest lummavast illustratsioonist. Tulpide elegantne ilu ja värvikirevus vaieldamatult lisavad teosele elavust ja rõõmu. 

Sõnni stabiilsus

2020. aasta aprillis, tundsin suurt soovi tuua oma loodud sõnni motiiv kangale. See oli minu isiklik väljendus rahulikust ja stabiilsest energiast, mida sõnni tähtkuju esindab. Kõik mustris olevad elemendid, alates sõnni sümbolist kuni tulpide õrnade kroonlehtedeni, sündisid käsitsi akvarellitehnikas, lisades mustrile erilise käsitsi tehtud puudutuse. Tulbid on olnud läbi aegade mitmetähenduslikud lilled, sümboliseerides armastust, ilu ja elu uuenemist. Nende kujutamine mustris koos sõnni sümboliga annab edasi rahuliku jõu ja rõõmu sõnumi, tuues esile tasakaalu ja harmoonia olulisuse igapäevaelus. Sõnn ja tulbid mustris ning sellest loodud kangas võivad olla positiivse ja rahustava energiaga ning samal ajal ka esteetiliselt nauditavad.

Tulbimustri mitmetähenduslikkus

Sõnn ja tulbid polnud ainuke muster, mille olin loonud. Kavandasin ka eraldi tulpidega mustri, mis saab toimida sõnni motiivi toetajana või iseseisva disainina. Tulpide mustrit iseloomustab nende õrna ilu ja sügav tähendus, pakkudes mitmekülgsust ja võimalusi erinevate disainilahenduste loomiseks. Tulbid on olnud läbi aegade mitmetähenduslikud lilled, sümboliseerides armastust, ilu ja elu uuenemist. 

Kaks mustrit, mitu kasutusala

Sõnni ja tulpide mustriga kangast saab tellida Fragment disainkangaste e-poest, kus see võimaldab kanda looduse ilu ja sõnni tähtkuju jõudu sinu värsketesse käsitööprojektidesse.
DecoSqr brändilt saab tellida sõnni mustriga tapeeti, mis lisab kodu interjöörile stiili ja isikupära, tuues tuppa rahu ja stabiilsust. See ainulaadne mustri disain kõneleb tasakaalustatud elustiilist ja rõõmsast eneseväljendusest ning on mõeldud neile, kes hindavad looduse ilu ja sügavamaid tähendusi igapäevaelus.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga