Sõnniga muster

Sõnniga muster sai kujundatud 2020 aasta aprilli kuus, kui kätte jõudis sõnni tähtkuju. Sõnni motiiv oli mul varasemalt valmis maalitud ja nüüd tundsin, et tahan näha seda ka kangal. Selle illustratsiooni olen loonud suure hoolega, olles ise samuti sõnni tähtkujust . Maalisin kõik elemendid käsitsi akvarelli tehnikas, millele lisasin tumeda geelpliiatsi joone. Seejärel kujundasin selle kauni mustri mida saab kasutada erinevatel meediumitel. 

Tulpidega muster

Lisaks sõnniga mustrile kujundasin tulpidega mustri, mida saab kasutada sõnni mustri toetajana või täiesti eraldiseisva mustrina. Selle mustriga valmis ka üks eritellimusel Helg brändi pluus.

Kangad

Tulpide mustriga kangast saad tellida Fragment disainkangaste e-poes. 

 

Tapeedid

Sõnni mustriga tapeeti saad tellida DecoSqr brändilt.