Mahlased mõmmikud

Kolm karu - Mahlakad Mõmmikud

Maaliseeria “Mahlased mõmmikud” toob teieni kujutlusvõime ja loovuse harmoonilise kooskõla, kus kohtuvad karud ja puuviljad, luues kujutlusvõime ja loovuse harmoonilise kooskõla.

Õlimaal Punane Pandalaim

Punane Pandalaim sümboliseerib elu hapupoolsete hetkede magusust. Kui elu annab sulle laimi, sa kas teed hapu näo või valmistad sellest midagi põnevat! Kuidas sa reageerid elu ootamatutele keerdkäikudele, sõltub sinu vaatepunktist. Just selle sõnumiga kõneleb see maal, kujutades punast pandat ja laimi hübriidmõmmi.

Õlimaal Punane pandalaim Alisa Vasina maal ruumis

Muster Inspireerituna Punasest Pandalaimist - Sünergia ja Kooskõla

Punase Pandalaimi õlimaal on inspireerinud armsad mustrid, mis kujutavad punase pandalaimi mõmmisid ja laimide rütmilist ilu. Need mustrid loovad kooskõlasoleva komplekti, mis kannab endas harmooniat ja tasakaalu ning toob esile eksootiliste koosluste võlu.

Õlimaal Pandarbuus

Pandarbuus kujutab arbuusi ja panda hübriidmõmmit. Hiidpanda ja hiidmari moodustavad üheskoos üllatava ja värvika koosluse, mis avab meeled uute maitsete rikkusele.

Õlimaal Pandamelon Alisa Vasina maal ruumis

Muster Inspireerituna Pandarbuusist - Värskus ja rõõm

Pandarbuusi õlimaal on inspireerinud magusaid mustreid, mis kujutavad pandarbuusi mõmmisid ja arbuuside elavat ilu. Need mustrid toovad esile värskuset, rõõmu ja rikkalikku energiat.

Õlimaal Pinakoala

Pinakoala kujutab koala ja ananassi hübriidmõmmit ning julgustab meid elama nagu puhkusel, kus kaaslaseks on Pinakoala – sama joovastav kui pinacolada. See maal kõneleb eksootilisest puhkusest ja avab ukse seiklusi täis maailma.

Muster Inspireerituna Pinakoalast - Eksootika ja Vabadus

Pinakoala on inspireerinud värskendava mustri, mis kujutab pinakoala mõmmisid ja ananasside elavat rütmi. Need mustrid kutsuvad avastama eksootilist maailma ja nautima vabadust ning rõõmu, mida pakub puhkusereisi värskus.

Kangamuster

Neid võrratuid mustreid saab tellida Fragment disainkangaste kangastel, mis võimaldavad tuua sinu käsitöö projekti Eesti kunsti elavat ja värvikat ilu. 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga