Elulõng

Elulõng : õlimaal ja mustrid

Elulõng on Alisa Vasina 2020. aastal loodud õlimaal, mis haarab vaataja pilgu sügavalt kassile, kes seisab keset elu keerdkäike. Kass, olend, kellel on müütiline tähendus mitmetes kultuurides, sümboliseerib salapärast jõudu ja vastupidavust. Maali keskmes seisva kassi rahulikkus kõneleb tema sisemisest jõust ja võimekusest ületada iga väljakutse.

Lõngakera, mis maalil esile kerkib, kannab endas mitmekihilisi tähendusi. See sümboliseerib mitte ainult kassi mängulisust, vaid ka materiaalse maailma ja vaimse ühenduse sidet. Lõngakera poolitus, millest väljub kell, viitab ajalisele ebakindlusele, milles inimesed pandeemia tingimustes tihti viibivad. See lisab maalile sügavust ja kutsub vaatajat mõtlema elu mõistatuste üle.

Elulõng ja selle habras ilu

Kass on ümbritsetud elulõnga lilledega, mis sümboliseerivad elu habrast ilu ja selle igavest olemust. “Elulõng” kutsutab vaatajat mõtlema elu hindamise ja väärtustamise üle ning loob ruumi sügavateks mõtisklusteks ja emotsionaalseks kogemuseks. See maal annab võimaluse avastada elu sügavamat tähendust ning leida lootust ja jõudu ka kõige keerulisematel aegadel.

Elulõng seinal
elulõng kell

Praktiline ja kaunis kunstiteos: maal seinakellana

Lõuendile on paigaldatud vaikne seinakella mehhanism, mis lisab sellele kunstiteosele praktilise kasuteguri. Kell töötab ühe AA patareiga ning on varustatud vaikse kellamehhanismiga, tagades sujuva ja vaikse liikumise, ilma et see häiriks kunstiteose vaatamist ja nautimist. Raam rõhutab teose ilu ja salapära ning pakub suurepärast  võimalust selle teose eksponeerimiseks.

Elulõnga Muster

Selle maali põhjal kujundasin “Elulõnga” mustri, millest kolm erinevat versiooni pakuvad vaatajale võimalust end ümbritseda sügavate mõtetega ka igapäevaelus. Lillelised motiivid ja värvikirevus toovad endaga kaasa elurõõmu ja sisemise jõu. Fragment disainkangastel saadaval olevad mustrid toovad elule uue tähenduse ja sügavuse.

Elulõng - kunsti sügavus igapäevaelus

“Elulõng” on mitmetahuline kunstiteos, mis pakub vaatajatele sügavaid mõtteid ja emotsioone. Alisa Vasina õlimaal kassiga, ümbritsetud elulõnga lillede ja lõngakera poolt, kajastab keeruliste aegade sügavust ja vaimset jõudu. Lisaks praktilisele funktsioonile seinakellana, inspireeris maal ka erinevaid mustreid, mis võimaldavad kanda endas kunsti sügavat tähendust igapäevaelus.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga