Karakterloomad

Karakterloomad - loodud iseloomuga inimestele

Karakterloomad ja nende kollektsioon on loodud inspireerituna Eesti epiteetidest, tuues endaga kaasa kaheksa erinevat looma, mis kõik kannavad endas erilist isikupära ja sõnumit. Kerge huumori kiiksuga karakterid on leidnud tee meie kollektsiooni postkaartidele, kruusidele, postritele ja ehetele, tuues igasse päeva rõõmu ja positiivsust. Karakterloomadega tooted on ka suurepärased kingitused endale või lähedastele. Rõõmusta oma sõpra tootega, millel on tema hingeloom ning kingi talle kordumatu emotsioon ja unustamatu meene.

Karakterloomad postkaartidel Alisa vasina Eesti Disain

Lendav siga - kõik on võimalik. Näe, siga landab!

Lendav Siga on selline sigalahe tüüp kes unistab suurelt ja lendab kõrgel. Ta on lõputu optimist kes süstib seda energiat ka teistesse ning enda eeskujul motiveerib tegudele. Ta usub, et kõik on võimalik, ka siga lendab!

Lendav siga proster Alisa Vasina Eesti disain
Mesimõmm kruus Alisa Vasina Eesti disain kruus

Mesimõmm - magus nagu mesi

Mesimõmm on magus nagu mesi ning tema pehmesse embusesse tahaks ära uppuda. Maiasmokk on ta kaa… ilmselt seetõttu on ta nii magus. Öeldakse ju: „Sa oled see, mida sööd”. Mesimõmm on üks armas ja mõnus tegelane!

Must lammas - sa oled nii veider, (ära muutu)

Kui sa arvad, et sinu perekonnas pole musta lammast, siis oled see ilmselt sina! Must lammas on see, kes ei taha kuidagi massi sulanduda. Ta on selline nagu ta on: teisitimõtleja, isesugune, omapärane tegelane. Talle tahaks öelda: “Sa oled nii veider…” samal ajal mõeldes: “…ära muutu.” 

 
Must lammas Eesti disain
Laborirott Rippuvad kõrvarõngad Alisa Vasina Eesti disain

Laborirott - pöörane teadlane töös

Laborirott on iga teadusliku avastuse taga. Temas peitub pöörane teadlane kes pühendab end täielikult teadusele ja on laboris 24/7. Keegi pole kunagi näinud teda laborist lahkumas. Paljudele on mõistatuseks kuidas ta ikka veel funktsioneerib.

Ulakas kiisu - Helge pale, kuid ulakas hing

Ulakas kiisu on väga isepäine tegelane. Tal on hõrk pale, kuid ulakas hing. Samal ajal kui head kiisud satuvad pradiisi, läheb ulakas kiisu kuhu iganes ta tahab. Temaga juba igav ei hakka!

Ulakas kiisu kaelakee Alisa Vasina Eesti Disain
Pross Rich Bitch Alisa vasina Eesti Disain

Rich bitch - ma olen rikas. Mis on sinu supervõime?

Rich Bitch ei vaeva oma pead numbritega. Tal on meri põlvini ja raha nagu muda. Kulutab pappi nii nagu homset ei oleks. Täiega savi…. see on ju kõigest raha. Tema sõnum on: “Ma olen rikas! Mis on Sinu supervõime?”

 

Kaval rebane - Ole tark, kasuta kavalust

Kaval rebane mängib oma kaarte targalt kasutades talle omast kavalust. Tal on üllatav võime igast olukorrast võitjana välja tulla. 

 
Kaval Rebane akvarellmaal Alisa Vasina Eesti disain
Üksik hunt

Üksik hunt - teen mis tahan, olen iseenda boss!

Üksik hunt teeb mis tahab, sest ta on iseenda boss! Vaba hing kes kõnnib ise oma teed ning ei lase kellelgi end taltsutada. Ta naudib oma vabadust ja iseseisvust täiel rinnal.  

 

Karakterloomad sõnumitega

Kollektsioon karakterloomad, mis on inspireeritud Eesti epiteetidest, pakub mitmekesist valikut erinevaid loomi, igaühel omad iseloomulikud jooned ja sõnumid. Alates lendavast seast kuni üksiku hundini, igal karakteril on oma sõnum ja sügavam tähendus. Need loomad on loodud pakkuma rõõmu, positiivsust ja julgustust igapäevaeluks ning on saadaval nii kollektsiooniesemete kui ka ehete kujul.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga