Kollektsioonist

Miniatuurne kunst ehetel on minu ehete kollektsioon, mis on inspireeritud mu jänese maalidest. 2018. aasta novembris ühinesin Loov Eesti PESA programmiga, et õppida juurde, kuidas oma brändi arendada. Programmi käigus sain juurde palju uusi teadmisi, mida rakendan päevast päeva oma brändi kujundamisel. Tootedisaini mooduli käigus hakkasin mõistma, et pean oma ehete kvaliteeti tõstma, kui soovin olla tõsiseltvõetav disainer. Kui seni oli minu jaoks oluline oma pildid ehetele saada, siis nüüd keskendusin materjalivalikule. Ehete puhul üks tähtsaim kriteerium on metalli kvaliteet ning, et see oleks võimalikult allergiavabast materjalist. Sellega seoses sündis täiesti uus ja vinge ehete kollektsioon – Miniatuursed kunstiteosed. Kollektsiooni materjalideks valisin kristallvaigu ning 925 hõbeda. Kristallvaik on allergiavaba ning ei sisalda metalli. 925 hõbe on üks levinumaid väärismetalli sulameid mida kasutatakse laialdaselt ehete kunstis. Enamus allergikuid saavad seda materjali hõlpsasti kanda. Nii valmisid hinnalised ja silmapaistvad kõrvarõngad ja prossid. Kui kunstiteosed enam galeriidesse ära ei mahu, riputame need enda külge! Vahva moodus silma paista ning tunda end tõelise pildigaleriina. Sellest arenes ka järgmine mõte teha miniatuursed kunstiteosed ilma raamita. Tänapäeval on moes lihtsad vormid ja silmapaistvad värvid, seega väga moodne teema!

Tootegalerii

Kollektsioon “Miniatuurne kunst” 2019 esitleb Alisa Vasina originaalmaalidel põhinevat ehtedisaini. Ehted on valmistatud kristallvaigust. Kõrvarõngastel on 925 hõbedast kinnitus ning prossidel tavaline prossi kinnitus. 

Ehted laos

Mõned tooted sellest kollektsioonist on veel laos alles. Kui oled huvitatud mõne eseme soetamist, siis anna mulle oma soovist teada e-maili teel. Ütlen, kas seda veel on ning mis hinnaga saadaval.

Kõrvarõngas Jänese käpp raamis