Kollektsioonist

2020 Kevadkollektsiooni “Pöörased märtsijänesed” idee tuli sellest, et endal tekkis suur soov värvide järele! Eks kõik me oleme väsinud 2019 aasta hallist talvest ning akna taga särav päike inspireerib oma erksate värvide poolest.

Miks jälle jänesed? Kevadkuulutajana on jänesed päris populaarsed loomad. On isegi ütlus, et pöörane nagu märtsijänes, seega on loogiline märtsis jänesed taas välja tuua ja lasta neil särada. Siit ka kollektsiooni nimetus “Pöörased märtsijänesed”.

Miks just lipsud? Lipsud olid kuumaks kaubaks ka eelmisel aastal. Tollal olid lipsukesed pisemad ja disain lihtsam, aga me kõik armastame olla šikid ja kaunid ning selline aksessuaar nagu naiselikud kikilipsud võimaldavad seda. Seetõttu ostustasin lipsude kasuks. Eelmisel aastal nii mõnigi oli kurb, et lipsud otsa said. Oh well, disaintoodetega on kord nii, et võta kinni kuniks on. Tegemist pole ju masstoodanguga, vaid eriliste esemetega, mida jätkub vaid kiirematele. Ka sel korral on neid piiratud koguses. Valmistasin hoolega käsitsi 11 erinevat varianti, igat ühte kõigest 5tk. Lugege ise kokku, vaid 55tk. Ainult 55 naist saavad omale neid lubada, sest rohkem lihtsal ei ole ja juurde ei tule, sest mulle lihtsalt meeldib järjest uuemaid ideid teostada!

Kollektsioonis on ka pisikesed kõrvarõngad. Kuna värvilised kikilipsud on erilised pilgupüüdjad, siis võib olla üsna raske leida aksessuaare, mida nendega koos kanda nii, et ei eksiks moemaailma “reeglite” vastu. Silmapaistvate aksessuaaride kandmisel on mul küll alati olnud hirm, et ma kas panen üle või jään liiga tagasihoidlikuks ning jääb mulje, et olen pilgupüüdja endale kogemata külge riputanud, seega oli vaja välja mõelda miski toetav aksessuuaar, et lipsukandja elu lihtsamaks teha. Seetõttu pakun lipsude täienduseks ka pisikesi kõrvarõngaid, mis ei jää varju oma värvide poolest ning ei muuda look’i karjuvaks. Et moodsa naise look oleks maitsekas, šikk ja silmapaistev.

Toote galerii

Kollektsioon “Pöörased märtsijänesed”, kevad 2020 esitleb šikki kevadmoodi, eesotsas naiselikke kikilipse! Kikilips teeb tšiki šikiks. Naiselikku kikilipsu võib kanda nii kikilipsuna kui ka prossina. Selle aksessuaariga saab naine ehtida end nii kuidas hing ihkab. Lips sobib hästi särgi kaelusele, kleidile, kevadmantli külge või kuhu iganes fantaasia lubab. Värviline kililips on pilkupüüdev aksessuaar nii peo hooajal kui ka igapäevaseks kandmiseks. Olen loonud ka armsad pisikesed poltkõrvarõngad, mis täiendavad lipsu..