Ajataju

Ajataju - isikunäitus Intera kodusalongis

Ajataju on Alisa Vasina isikunäitus mis toimus Intera kodusalongis. Mul on rõõm jagada oma isikunäituse, lugu ja kogemust. See on olnud põnev teekond, mille jooksul sain luua ning jagada oma pop-sürrealistlikke loominguid Intera kodusalongis ning hiljem ka kohvikus Fe.

Ajataju publik

Ajataju näituse planeerimine

Kõik algas juhuslikult, nagu nii paljud head asjad elus. Olin oma disaintoodetega jõulumüügil Telliskivi loomelinnaku rohelises saalis, kui Intera näituste kuraator Silja minuga rääkima tuli. Nii sai alguse minu isikunäituse lugu. Kohtumisel leppisime aja kokku ning asusime koos töötama selle näituseprojekti kallal.

Ajataju avakõne
Ajataju maalid

Näituse kontseptsioon ja ekspositsioon

“Ajataju” näitus oli minu võimalus kutsuda külastajaid osa saama minu loodud maailmast, kus kohtuvad ajaline mõõde ja müstilised olendid. Näitusel olid eksponeeritud minu pop-sürrealistlikud teosed, mis kandsid endas sügavat sümboolikat ja vastuolulisi tähendusi. Loomingus kohtusid erinevad olendid, kes kandsid endas aja katkematut dünaamikat sümboliseerivaid liikuvaid kellasid.

Näituse avamine ja vastuvõtt

Pidulik näituse avamine toimus 7. märtsil kell 18:00 ning sellele tuli palju toredaid külastajaid. Oli imeline kogemus näha oma teoseid eksponeerituna ning jagada nende tähendusi ja lugusid publikuga.

Näituse müük

Näitusmüük oli avatud 4. märtsist kuni 22. aprillini Intera kodusalongi Promenaadimajas, aadressil Poordi 3, Tallinn. Külastajatel oli võimalus osta endale meelepäraseid teoseid ning tuua neid oma koju, et neist igapäevaselt rõõmu tunda. Pärast näituse lõppu kolis “Ajataju” koos oma olenditega kohvikusse Fe, aadressile Raua 23, Tallinn.

Ajataju järelnäitus

Pärast Intera kodusalongi näitust kolis “Ajataju” kohvikusse Fe, kus teosed jätkavad oma inspireeriva loo jutustamist. Kohviku intiimne õhkkond loob kunstiteoste ümber hubase keskkonna, võimaldades külastajatel neid lähemalt uurida ja nende sügavamate tähenduste üle mõtiskleda.

 

 
 
 
 

Kokkuvõte

“Ajataju” näitus oli minu jaoks suurepärane võimalus jagada oma loomingut ja lugusid ning luua seeläbi side publikuga. See oli sügavalt isiklik ja rikastav kogemus, mis innustas mind jätkama oma loometeed ning jagama oma unikaalset nägemust maailmast. Aitäh kõigile, kes tulid näitust külastama ja minu loomingut toetama!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga