ASILA bränd

ASILA bränd - lugu ja filosoofia

ASILA bränd ja selle sünnilugu ulatub tagasi 2017. aasta oktoobrisse, mil külastasin esimest korda käsitöösalongi Teeme Teistmoodi. Selles salongis osalesin kristallvaigust ehete töötoas ning see kogemus avas ukse uuele maailmale loominguliste võimalustega. Nähes, kuidas käed loovad midagi ainulaadset ja isikupärast, sündis minus soov teha midagi sarnast – midagi, mis kannaks endas minu unistusi ja väljendaks minu loovust. See oli hetk, mil ASILA bränd sündis.

Brändi nime valik oli minu jaoks oluline samm. Pärast palju kaalumist ja kaalutlemist leidsin, et ASILA peegeldab kõige paremini minu visiooni ja väärtusi. ASILA on minu eesnime peegelpilt ning tähendab “asjade kohta, paika”. See sümboliseerib kindlustunnet ja selgust ning on minu jaoks oluline sõnum brändi kandjatele.

Esimesed sammud ja esimene kollektsioon

Brändi asutamise järel töötasin südame ja hingega, et tuua ellu oma visioon ja luua esimene ehtekollektsioon. 2018. aasta juunis nägi ilmavalgust minu esimene kollektsioon, millele andsin nime “Jänesed”. See kollektsioon sai alguse minu originaalmaalidest, mis kujutasid armsaid jäneseid erinevates situatsioonides ja keskkondades. Ehted, valmistatud kristallvaigu tehnikas, kandsid endas jäneste maailma sügavat südamlikkust ja õrnust ning selle kollektsiooni kaudu soovisin jagada oma kunstilist nägemust maailmale.

ASILA bränd Televisioonis ja avalikkuse tähelepanu

Brändi arengus mängis olulist rolli 2018. aasta oktoober, mil mulle anti võimalus esitleda ASILA kollektsiooni telesaates “Naudime elu”. See kogemus avas brändile laiemad uksed ning tõi kaasa suurema tuntuse ja kliendibaasi. Saates osalemine andis mulle võimaluse tutvustada oma loomingut tuhandetele inimestele ning jagada oma kirge ja inspiratsiooni.

ASILA tulevikuplaanid

ASILA bränd on kasvanud ja arenenud, jätkates samal ajal oma põhiväärtuste ja filosoofiaga. Oleme pühendunud kvaliteetsete ja ainulaadsete ehetekollektsioonide loomisele, mis rõõmustavad ja inspireerivad meie kliente. Ootame põnevusega tulevikku ja uusi väljakutseid ning jätkame oma teekonda suure entusiasmiga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga