Isikunäitus “Minu Wonderland” kohvikus Fe

Isikunäitus "Minu Wonderland" kohvikus Fe

Isikunäitus “Minu Wonderland” kohvikus Fe oli minu teine isikunäitus. 2014 aasta suvi oli minu jaoks täis uusi väljakutseid ja võimalusi kunstimaailmas. Olin just alustanud õpinguid Tartu Kõrgemas Kunstikoolis maalingute osakonnas ning otsustasin, et on aeg korraldada oma teine isikunäitus. Sel korral oli mul au eksponeerida oma töid Tallinna kesklinnas asuvas kohvikus Fe, kus avanes võimalus tutvustada oma loomingut laiemale publikule.

Isikunäitus "Minu Wonderland" kohvikus Fe ja kunstnik Alisa Vasina

Isiklikud emotsioonid ja mõtted

Esimesel juunil 2014 sai avatud minu personaalne maalinäitus “MINU wonderLAND”. See oli hetk, mil sain oma kunstilist nägemust jagada kõigiga, kes külastasid kohvikut Fe. Näitus oli minu isiklik väljendus minu emotsioonidest ja mõtetest, mis olid põimitud jäneste kujunditesse. Iga jänes kandis endas oma tähendust ja iseloomu ning oli osa minu kunstilisest väljendusest.

Isikunäitus "Minu Wonderland" kohvikus Fe Alisa vasina ja maalid

Segatehnika: areng ja eneseväljendus

Näitus “Minu Wonderland” oli väljendus minu arengust kunstnikuna ja minu soovist väljendada end mitmekesisel viisil. Õppides Tartu Kõrgemas Kunstikoolis ja tehes tööd segatehnikas, avanesid mulle uued võimalused kunstiliseks eneseväljenduseks. Minu tööd peegeldasid minu uut stiili ja kunstilist visiooni.

Jäneste sümbol maalikunstis

Näitusel eksponeeritud jänestest oli saanud minu kunsti oluline sümbol ja tunnusmärk. Need väikesed olendid kandsid endas sügavat tähendust ja olid minu kunstilise identiteedi lahutamatu osa. “Minu Wonderland” oli justkui minu kunstiline kaardimajake, kus iga jänese mõte ja tunne olid põimitud minu isiklikku maailma.

Isikunäitus "Minu Wonderland" kohvikus Fe on eriline sündmus

“Minu Wonderland” kohvikus Fe oli eriline sündmus minu kunstnikukarjääris. See oli hetk, kus kunst ja kohvik kohtusid ning lõid unikaalse atmosfääri, kus külastajad said sukelduda minu loodud imedemaailma. Kohvik Fe on äärmiselt tore koht kus oma töid eksponeerida. See näitus oli oluline verstapost minu kunstnikuteel ning jääb alatiseks meeldejäävaks kogemuseks.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga