Näitus “Luba ma maalin sind”

Näitus "Luba ma maalin sind" Teatris Vanemuine

Näitus “Luba ma maalin sind” Teatris Vanemuine leidis aset aastal 2014, kui avanes võimalus koos oma hea sõbranna ja andeka kunstniku Siiri Jürisega kureerida näitust Teatri Vanemuine suure maja fuajees. Meie loodud väljapaneku nimi oli “Luba ma maalin sind”, kus olid eksponeeritud 16 õlimaali, kujutades meile lähedasi inimesi.

Näitus kandis endas südamelähedast ja isiklikku lähenemist portreteerimisele. Iga maal oli unikaalne jälg meie suhetest nende inimestega, keda olime valinud kujutada. Portreed kandsid endas sügavat inimlikkust ja emotsionaalset sügavust, püüdes tabada igaühe unikaalset olemust.

Avamisõhtu oli täis emotsioone ja elevust. Teatri Vanemuine suure maja fuajee oli täidetud kunstihuviliste ja külastajatega, kes imetlesid meie loodud maailma. Meie näitus tõmbas ligi ka meedia tähelepanu, kui ajaleht Vooremaa avaldas sündmusest artikli, mille autoriks oli Helve Laasik.

Näitus tõi kaasa ka esimese meie jaoks olulise sammu ajakirjanduses. Helve Laasiku poolt tehtud intervjuu oli minu jaoks esimene kogemus meediaga suhtlemisel ning see avardas minu arusaama kunstimaailmast ja selle suhtest avalikkusega.

“Luba ma maalin sind” oli unustamatu kogemus nii kunstnikuna kui ka inimesena. Näituse korraldamine Teatris Vanemuine andis meile võimaluse tuua kunst lähemale publikule ning jagada oma loodud maailma teistega. See oli ühtaegu nii rõõmustav kui ka õpetlik kogemus, mis jäi meeldejäävaks verstapostiks meie kunstiteel.

Näitus "Luba ma maalin sind"

Pildigalerii näituse avamisest. 

Minu loodud portreed

Artikkel

Meie näituse kohta avaldati artikkel!

Näitus "Luba ma maalin sind" Teatris Vanemuine

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga