VKG Seinamaal

VKG
Seinamaal

VKG Seinamaal valmis aastal 2014, kui olin Tartu Kõrgema Kunstikooli maalingute osakonna III kursuse tudeng, avanes meie kursusel võimalus koostöös IV kursusega teostada seinamaaling Viru Keemia Grupi seintele.

See oli ülimalt põnev kogemus ning maalingu tulemusega jäime kõik rahule.

 Projekti Juhendas õppejõud Madis Liplap ning kavandi autor oli tollal IV kursuse tudeng Meirli Sulg. 

VKG Seinamaal protsessis

VKG Seinamaal – Teostamine, Tartu Kõrgem Kunstikool, maalingute osakond, III ja IV kursus. Fotode autorid Merili sulg ja Kristel Sergo.

Lisa seinamaaling

Koostöö Viru Keemia Grupiga jätkus ka suvel. Maalipraktika läbisime VKG seinte vahel ning praktika lõpus teostasime III kursusega ka pisikese graffity stiilis seinamaali ühe vanema hoone fassaadile, kuhu otsustasime peale kanda Super Mario mängumaailma, kus Super Mario sümboliseeris VKG töötajaid. Sai väga lustakas graffity. Ilm oli kohutavalt vihmane, aga saime hakkama.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga