Minu esimene isikunäitus

Minu Esimene Isikunäitus: "inSPYraal"

Minu Esimene Isikunäitus: “inSPYraal” Orissaare kohvikus Soneburg. Iga kunstnik kannab endas erilist mälestust oma esimesest isikunäitusest, mis jääb talle alatiseks meelde. Isikunäitus toimus aastal 2013, laupäeval, 19. oktoobril, Orissaare kohvikus Soneburg. Näitus kandis nime “inSPYraal” ning see oli minu esimene suur samm kunstimaailmas.

Teekond Kunsti Maailma: Õpingud ja Areng

Enne esimese isikunäituse korraldamist olin läbinud kunstihariduse tee, õppides Tartu Lastekunstikoolis, Tartu Kunstikoolis, Tartu ja olnud vahetusõpilane Riia Janis Rozentālsi Kunstikeskkoolis. Kogemused ja teadmised, mida olin omandanud nendes õppeasutustes, aitasid mul luua oma esimese näituse jaoks piisavalt teoseid, et luua kohvikusse kauni maalide maailma.

Koostöö Kuraatoriga

Minu esimese isikunäituse kureeris härra Raul Salumäe, kellel oli suur panus noorte kunstnike toetamisel ja nende teoste eksponeerimisel. Kuigi härra Salumäe on juba meie hulgast lahkunud, jääb tema mälestus minu südamesse, tuletades meelde tema lahkust ja soovi anda noortele kunstnikele võimalus näidata oma loomingut.

Mälestuste jäädvustamine

“InSPYraal” oli mitte ainult minu esimene isikunäitus, vaid ka oluline verstapost minu kunstnikuteel. See oli võimalus jagada oma loomingut publikuga ja astuda kunstimaailma suurema enesekindluse ja kindlameelsusega. Selle näituse kaudu jään ma alatiseks mäletama oma kunstiteekonna algust ja esimest suurt sammu iseseisva kunstnikuna.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga