Juuksekumm ehk Scrunchie

Juuksekumm ehk scrunchie - stiilne aksessuaar sinu soengus!

Juuksekumm ehk scrunchie on aastaid olnud moes, kujundades naiste soenguid ja täiendades nende stiili. Need armsad ja praktilised aksessuaarid on end tõestanud kui stiilne lisand iga naise komplektile. Kuidas aga scrunchie loodi, kuidas leida enda jaoks sobiv juuksekumm ning kuidas seda õigupoolest kanda? Kõigest sellest räägime antud blogipostituses

Juuksekummi ajalugu

Juuksekumm ehk Scrunchie sai populaarseks 1980. aastatel, täpsemalt 1987. aastal. Leiutaja, kes seisab selle mugava aksessuaari taga, on naine nimega Rommy Revson. Idee sündis tema soovist luua midagi praktilist ja stiilset, mis püsiks juustes kindlalt, kuid ei kahjustaks neid.

Rommy Revson sai inspiratsiooni oma tütrest, kellele meeldis kanda juukseid kõrgel sabas, kuid tavalised elastikud põhjustasid talle ebamugavust ja kahjustasid juukseid. Seega asendas Rommy traditsioonilised elastikud kangaga kaetud kummiga, luues selle armsa ja funktsionaalse aksessuaari.

Juuksekumm ehk Scrunchie käel

Juuksekummi teekond moemaailma

Juuksekummid jõudsid moemaailma kiiresti tänu oma praktilisusele ja mitmekülgsusele. Esialgu olid need populaarsed spordirõivaste ja treeningstseenidega seotud kontekstis, kuid peagi hakkasid neid kandma ka tuntud staarid ja moeikoonid. Tänapäeval on scrunchie’d muutunud klassikaliseks ja ajatuks aksessuaariks, mis sobib igasse olukorda. Nad on universaalsed ja sobivad nii pidulike ürituste kui ka igapäevase riietuse juurde. 

Kuidas valida endale sobiv juuksekumm

Juuksekummide valikul on kõige olulisem aspekt materjal. Valides juuksekummi, on soovitatav eelistada kvaliteetseid ja pehmeid materjale, mis ei kahjusta juukseid ega põhjusta ebamugavust. Näiteks scrunchie’d, mis on valmistatud elastsest ja samas õrnast materjalist pakuvad suurepärast kombinatsiooni vastupidavusest ja mugavusest. Meie juuksekummid on valmistatud kiiresti kuivavast, neljasuunaliselt venivast mikrokiudkangast, mille pealispind on sile ja pehme, olles õrn sinu juustele ning hoides neid värske ja kuivana. 

Juuksekumm ehk Scrunchie eemaldatava detailiga

Funktsionaalsus on samuti oluline tegur. Mõned juuksekummid on varustatud lisafunktsioonidega, nagu näiteks meie juuksekummidel on eemaldatav lipsudetail, mis võimaldab sul muuta oma soengut vastavalt soovile. See lisavõimalus muudab meie juuksekummid mitmekülgseks ja stiilseks lisandiks nii argipäevasele kui ka pidulikule soengule.

Siil Juuksekumm ehk Scrunchie

Jätkusuutlik stiil

Juuksekummide valikul tasub kaaluda nende keskkonnasõbralikkust. Näiteks meie juuksekummid on valmistatud 91% taaskasutatud polüestrist ja 9% spandexist. See ühendab stiilse aksessuaari jätkusuutlikuse põhimõtetega. Taaskasutatud polüester vähendab uute materjalide kasutamist ja aitab vähendada tekstiilijäätmeid. Kas pole mitte imeline mõte, et su stiil võib olla keskkonnasõbralik?

Kuidas Kanda juuksekumme?

Juuksekumm on suurepärane võimalus täiendada igapäevast stiili. Lisa see argipäeva riietusele. Näiteks kogu oma juuksed kokku ja seo need juuksekummiga hobusesabaks. See on klassikaline ja mugav viis mis sobib hästi igapäevaseks kandmiseks, et luua mänguline ja mugav välimus.

 
Idamaine Juuksekumm ehk Scrunchie
Printsessile Juuksekumm ehk Scrunchie

Kui soovid lisada oma pidulikule välimusele lõbusat ja trendikat elementi, proovi kanda juuksekumme koos piduliku riietusega. Näiteks kogu oma juuksed madalale kuklasse ja seo kinni juuksekummiga. See on elegantne ja sobib hästi pidulike sündmuste jaoks.

Stiilsed juuksekummid

Juuksekummid ei ole lihtsalt aksessuaarid, vaid stiiliavaldus. Lase oma juustel rääkida sinu lugu! Originaalsed, erksad ja silmapaistvad disainid, loodud meie kunstniku poolt, aitavad sul väljendada oma isikupära. Vali endale meelepärane muster ja tunne, kuidas su välimus muutub veelgi ainulaadsemaks.

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga