Kevadlilled ja jänkud

Kevadlilled ja jänkud

Kevad on imeline aeg kui kevadlilled õitsevad ja armsad jänkud hüppavad mööda rohelisi aasi. See on aeg, mil loodus ärkab uuele elule pärast talveund ning meid ümbritsevad õrnad õied ja talveunest ärkanud loomad. Kevadine värskus inspireeris mind looma midagi tõeliselt armsat ja õrna – mustreid kevadlillede ja jänkudega. 

Kevadlillede muster

Kevadlilled sümboliseerivad uuenemist, õitsengut ja lootust. Nende õrnad õied toovad endaga kaasa uue alguse ja värske energia, tähistades looduse ärkamist pärast talve. Kevadlilled on märgiks elujõust ja uuendusest ning innustavad meid nägema ilu ka kõige pisikestes detailides. Varakevadel inspireerisid mind looduse ärkamine ja õrnad kevadlilled, mis kaunistavad loodust. Maalisin kõik lilleõied ja lehed käsitsi akvarellitehnikas, et jäädvustada nende õrna ilu ja elujõudu. Seejärel kujundasin nendest lilledest kauni mustri, mida saab kasutada erinevatel tekstiiltoodetel ja kodukaunistustes, tuues sellega tuppa kevade värskust ja rõõmu.

Jänkud ja kevadlilled

Jänkude muster

Jänkud on  moedisainis mänguliseks ja armastusväärseks motiiviks, tuues endaga kaasa lusti ja rõõmu. Nende kiire ja elav iseloom väljendub läbi lõbusate ja originaalsete kujunduste, mis lisavad rõivastele ja aksessuaaridele elavust ja isikupära. Nii jõudsid jänkud ka minu mustrite kollektsiooni. Jänkudega muster kujutab endast looduse mängulist ja armastusväärset külge. Maalisin kõik jänkud käsitsi akvarellitehnikas ning kujundasin neist ilusa mustri, mida saab kasutada erinevatel kangastel ja tarvikutel. See mänguline ja lustakas muster toob endaga kaasa rõõmu ja elevust, tähistades kevade saabumist ja looduse ärkamist.

Kevadlilled ja jänkud​ Fragment disainkangastel - Eesti bränd

Minu kevadised mustrid ärkasid ellu Fragment disainkangastel. Koostöös Fragmentiga jõudsid need elavad ja värviküllased mustrid kangastele, et neid saaks kasutada erinevate tekstiiltoodete ja kodukaunistuste loomiseks. Kui soovid luua neist kangastest midagi ilusat, siis külasta Fragment disainkangaste e-poodi.

Kevadlilled ja jänkud kangal

Kevadlilled ja jänkud​ Helg brändi riietel - Eesti disain

Fragment disainkangastega jõudsid minu kevadised mustrid ka Helg brändi riietele. Helg on Eesti disaini ema-beebi rõivabränd, mis pakub klientidele võimalust nautida mugavaid, Eestis eetiliselt toodetud riideid ja minu kevadiste mustrite ilu, tundes kevadist rõõmu nende kandmise kaudu. Kui sinagi soovid tuua kevadist värskust enda garderoobi, siis külasta Helg e-poodi.

Kevadlilled ja jänkud minu pere garderoobis

Meie pere naudib nende kevadmustritega Helg brändi rõivaid südamest, sest need toovad meile rõõmu ja kevadist värskust igasse päeva. Eriti suur rõõm on näha, kuidas minu noorem tütar, kelle lemmikvärv on roheline, armastab neid riideid kanda. Tema jaoks on see muster eriti eriline, kuna kangale kujundatud kevadiselt rohekas toon on just tema lemmik. Nähes teda nendes rõivastes rõõmsalt ringi jooksmas, tunnen end õnnelikuna, sest tean, et need rõivad toovad talle palju rõõmu ja mängulusti.

Kevadlilled ja jänkud meie perel

Kevadlilled ja jänkud toovad värskust ja rõõmu

Kevadlilled ja jänkud toovad värskust ja rõõmu, olles sümboliks uuele algusele ja elurõõmule. Nende elavate mustrite kaudu soovime tuua rõõmu ja värviküllust igasse koju ja garderoobi. Olgu need lillelised ja mängulised mustrid alati meeldetuletuseks kevade ilust ning rõõmustagu need meie südameid igal aastaajal!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga