Helg koolibrid

Helg koolibrid - tellimustöö brändile

 Helg koolibrid on minu poolt teostatud kangamustri tellimustöö Helg brändile. Helg brändi jaoks on oluline pakkuda emadele võimalust nautida emadust, tundes end samal ajal ilusana ja enesekindlana. Seetõttu võttis Helg brändi juht Evelyn ühendust, et tellida minult originaalmustreid nende uuele kollektsioonile. Evelyn oli inspireeritud minu loomingust, mida märkas Loov Eesti PESA programmi koolitustel, mida me tollal koos läbisime töötades oma brändide kallal. Ta soovis tuua minu maalikunsti ka kangamaailma ning luua midagi erilist ja kaunist oma klientide jaoks.

Esimene samm moemaailma

Minu jaoks oli see tellimus põnev väljakutse, kuna unistasin ammu oma oskuste rakendamisest moemaailmas. Evelyni visiooniks oli luua kollektsioon, mis rõhutab emaduse ilu ja lähedust ning ühendab naiselikkuse ja lapsemeelsuse. Et luua kangamustrit, mis sobiks nii emadele kui lastele, valisime koolibri linnu. See elegantne ja õrn lind sobis ideaalselt meie missiooniga ning oli suurepärane valik Helg sünnipäevakollektsiooni keskseks kujunduselemendiks.

Helg koolibrid

Koolibri kui sümbol emade ja laste vahelisest armastusest

Koolibri kui mustri peamine motiiv peegeldab emade ja laste suhet – nagu koolibrid, kes on on ise õrnad ja armsad, nii on ka emad oma lastele hoolivad ja lapsed oma emadele armsad. Õrn akvarellitehnika ja helge värvigamma lisavad kujundusele elavust ja värskust, tuues esile looduse ilu ja linnu lendava graatsia. Selline muster annab emadele võimaluse väljendada oma naiselikkust ja elegantsi ning lastele pakkuda lõbusaid ja mängulisi rõivaid.

 

Helg koolibrid emadele ja lastele

Helg brändi koolibritega kollektsioon on saanud kiiresti populaarseks nii emade kui laste seas. Raseduse ajal on emadel võimalus kanda elegantselt kujundatud kleite, mis lisavad enesekindlust ja mugavust. Samal ajal armastavad lapsed kanda värvikaid ja mängulisi rõivaid, mis peegeldavad nende energilist ja rõõmsameelset olemust.

Unustamatu koostöö Helg brändiga

Koostöö Helg brändiga on olnud minu jaoks unustamatu kogemus. Näha oma loodud mustreid, mida kannavad nii paljud emad ja lapsed on suur inspiratsiooni allikas. See koostöö on kindlasti pannud aluse minu enda moeloomingule, sest see näitas mulle, kuidas maalikunstnikuna saan luua väärtust moekunstis. Helg brändi eesmärk pakkuda emadele võimalust tunda end ilusana ja enesekindlana ning lastele rõivaid, mis peegeldavad nende rõõmsameelset olemust, on täiuslikult realiseerunud nende koolibritega kollektsioonis.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga