Koolibri muster

Lindudega koolibri muster Helg brändile

Helg brändi juht Evelyn võttis minuga ühendust, et tellida minult originaalmustreid oma uuele kollektsioonile. See idee tuli tal pärast meie tutvust Loov Eesti PESA programmi koolitustel. Nimelt seal märkas ta minu töid ja mu stiil meeldis talle väga ning ta otsustas lasta mul end teostada ka kangamaailmas. Uus väljakutse tundus äärmiselt põnev. Unistasin ammu enda oskusi moemaailmas rakendada ning nüüd tuli selleks ka õige aeg ja pakkumine. Evelynil oli kindel visioon kujutada kangal linde, ülejäänus andis ta mulle vabad käed. Helg bränd sündis soovist pakkuda värskele emale võimalust nautida emadust ja läheduse loomist oma pisibeebiga ja tunda ennast seejuures ilusa naisena! Kujundasin kangamustrit arvestades brändi missiooni. Et linnumustriga kangas oleks naiselik, aga ka tüdrukutele sobiv, sai kujundamisel valitud koolibri lind, õrn akvarelli tehnika ja helge värvigamma. Helg brändile ja nende klientidele meeldib muster väga ja minagi naudin koos oma lastega meie koostöö vilju.

Helg blogi

Helg originaalmustritega tooted valmivad emadepäevaks!

helg-ema-beebi-riided-roosad-872x468