Alice imedemaal isikunäitus

Alice Imedemaal isikunäitus TEST pop-up Galeriis

Alice Imedemaal isikunäitus, mida eksponeerisin aastal 2016 Tallinna Telliskivi loomelinnakus TEST pop-up Galeriis, oli minu jaoks oluline verstapost kunstimaailmas. Olin äsja asunud elama Tallinna ning tundsin, et on aeg oma loomingut laiemale publikule esitleda. Galeriist Heleliis Hõimu kureeritud näituse avamine oli põnev ja emotsiooniderikas sündmus, mis avas uksed minu pop-sürrealistlikele maalidele. Näitus oli avatud 19.11 – 18.12.16

Alice Imedemaal isikunäitus Alisa Vasina ETV+

Alice Imedemaal isikunäituse avamine

19. novembril 2016 sai avatud minu isikunäitus “Alice Imedemaal”. Näituse kirjelduses kutsusin külastajaid piiluma Lewis Carrolli maailma ning avastama minu tõlgendust sellest fantaasiarikkast loost. Jänese kujund, mis on läbi aegade olnud visuaalkultuuris oluline märk, sai näitusel erilise tähelepanu osaliseks. Nagu Carrolli muinasjutus, oli ka minu teostes jänese kujul oluline roll, olles seotud aja ja maagia mõistetega.

Alice Imedemaal isikunäitus avamine
Alice Imedemaal isikunäitus Alisa Vasina külalised

Maitsvad üllatused

Näituse avamisel ei puudunud ka maitsvad üllatused. Külastajatele pakuti Kokonati magustoite ning tutvustati tervislikku teeseenejooki Kuma Kombucha. Need lisasid avamisele mõnusat õhkkonda ja täiendasid kunstielamust.

Alice Imedemaal isikunäituse edulugu

Alice Imedemaal isikunäitus tõi mulle esimesed sammud tuntuse poole. Näitust kajastati ETV+ kultuuriprogrammis Rabarbar ning see avas uksed mitmetele koostööprojektidele, sealhulgas Slowball kunstiprojektile. See näitab, kui oluline on kunsti ja kultuuri jagamine ning kuidas isikunäitused võivad mõjutada kunstniku karjääri ja tunnustust kunstimaailmas.

Maalid kunstnikult Alisa Vasina

Järgmised sammud

Sõbrapäev on võimalus jagada armastust ja teha eriliseks need hetked, mis jäävad meelde. Olgu kingituseks siis elegantne kleit, soe pusa, praktiline kandekott või lõbus kruus – iga ese räägib oma lugu ja kannab endas tähendust.

Meie valikus on mitmekülgne kollektsioon, mis sobib erinevate maitsete ja isiksustega. Kuid kõigil neil toodetel on üks ühine eesmärk – tuua rõõmu ja värvisära igasse päeva. Vali kingitus, mis räägib teie lugu ja muudab selle päeva veelgi erilisemaks.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga