Hobune

Hobune

Liikumine viib edasi!
Hobune kui tootem-, hinge- ja jõuloom, võib aidata neid, kes tunnevad end liialt ohjeldatult ning pääseda avastusretkele. Hobune aitab hingel kihutada täieliku vabaduse poole, õpetades samal ajal, kuidas reisida kogu universumis oma äranägemise järgi. Tutvudes põhjalikult hobuse sümboolikaga saame teada, kuidas see tootemloom  juhatab, rahustab ja valgustab.

Hobused sümboliseerivad isiklikku jõudu, elutarkust ja loomulikke andeid. Hobune on olend, kes esindab edu ja eneseteostust. Kui hobune teab, mis teda juhib, ja paneb oma motivatsiooni teadlikult tööle, võib ta jõuda palju kiiremini ja kaugemale, kui ta suudab ette kujutada.

Hobuse sümboolika muutub sõltuvalt sellest, kas hobune on metsik või taltsutatud. Metsik hobune sageli pakatab motiveerivast ja juhtivast energiast. Ta õhkab oma kappavatele kabjade saatel elujõudu ja vabadust.Hobust ei piira miski, kui ta tuules jookseb, kuid ta naudib ka pere ja sõprade seltskonda. Alati on lõbusam koos galoppida keskkonnas, kus individuaalsus ei lähe kaduma. 

Taltsutuna esindab hobune neid isikuomadusi, mis on piiravad ja piiratud. Taltsas hobune sümboliseerib ka teenimist ja usalduslikke suhteid. Kui hobune on tallis või kinni seotud, hoiab miski teda tagasi ja piirab tema autonoomiat. See viitab ka madalale energiatasemele ja vajadusele pöörata tähelepanu füüsiliste ressursside kasutamisele.

Hobune suudab kanda päris palju koormat, enne kui ta väsib. On aeg loobuda ebavajalikust ja hakata. mõtlema, mida teha, et vabaneda koormast.

Tootemloomana kuulub hobune neile, kes vajavad muutust ja värskust oma ellu.

Hobune naudib vabadust end väljendada ja see pole midagi muud kui imeline. Ta on seikluse, jõu, sõpruse ja perekonna sümbol. Ratsu hüppab oma võimsa energia abil hõlpsalt üle takistuste. Hobusel on terav fookus, mis aitab tal otsustada, kuidas ja millal takistustest üle hüpata. Seda juhtub harva, et hobune jääb rööbastesse kinni. Hobune soovib minna uute tuulte poole! Ta teab millal on aeg edasi liikuda, soetada uus kodu või reisida tundmatutesse kohtadesse.

Kui hobune ilmutab end hingeloomana, on aeg vabaneda koormast ja saada vabaks nagu tuul.

Hobune soovib vabadust ja rännata avaras maailmas. Tema moto on: “Ära kappa ringi, vaid liigu edasi!”. Tal on piisavalt jõudu ja jaksu, et leida õige tee selguse, kasvu ja eduni, vabanedes takistavatest sidemetest.

Hobune on heatahtlik teejuht, kes toetab vaimset ärkamist ja isiklikku kasvu, õpetades leidma tasakaalu iseseisvuse ja kohusetunde vahel. On aeg puhata, aeg joosta ja vahepeal muudki kogeda. Hobune soovitab enne järgmise väljakutse vastuvõtmist nautida elus õnnestumisi ja töövilju.

Kasuta hobuse väge oma jõuloomana, kui püüdled vaimse tasakaalu, looduse ja perekonna poole. 

Hobune rändab maailmade vahel ning loob ühendusi vaimsete energiate ja võimetega.
Ta näeb asju uues valguses, mis avab tee visiooniliste anneteni ja loob uuenenud sideme loodusega.

Hobune õpetab iseendale truuks jääma. Ta oskab olla tähelepanelik ja elada olevikus. Hobune on südamest tänulik oma lähedastele ja annab neile vastu oma hoole ja armastuse.

Hobune esindab vaimu, keha ja hinge vabadust!

Vaimult ja kehalt vilgas, hobune on äärmiselt sportlik ja armastab heale võidusõidule või spordile suunatud väljakutseid. Tänu oma nutikusele areneb hobune alati kiires tempos, sest ta omandab uusi oskusi hõlpsalt ja kiiresti.

See kaasasündinud isiksuseomadus teeb hobusest suurepärase äriinimese, kes on hämmastav mitme asjaga tegeleja; võimeline vastu võtma märkimisväärse hulga ülesandeid ja täitma neid sama meeliülendava täpsusega. Lisaks võib ta kergesti omandada rikkust, kuid mitte tingimata seda endale hoida, sest ta muudab pidevalt oma meelt ja strateegiaid.

Hobuse iseloom on soe ja kaasahaarav, kuid püsimatu, nii et ei tasu loota, et ta jääb ühele kohale pikalt püsima. Samas on ta usaldusväärsne ja talle võib alati loota.

Tootegalerii

Kollektsioon “Hobune” on pühendatud neile, kellel on kellel on hobusele omane vaba hing. Hobune on vabaduse, edu, sõpruse ja perekonna sümbol. Liikumine viib edasi!
Hobune liigub erilise kiiruse ja täpsusega mööda eluteed, hüpates hõlpsalt üle takistuste tänu oma võimsale energiale.
Ta on vaba hing, kes esindab edu ja eneseteostust.

Hobune

Kas hobune võib olla Sinu hingeloom?

Hobune