Leevikesed

Leevikesed: talvepüha kuulutajad

Leevikesed on pikka aega olnud talvepühade oluliseks sümboliks, tuues endaga kaasa rõõmu ja lootust külma talveaja keskel. Nende rõõmsameelne laul ja värvikas sulestik toovad loodusesse elujõudu, muutes nad talvepühade kuulutajateks. Nende ilmumine meie koduaeda või metsa toob kaasa rõõmu ja elevust ning seostub sageli jõuluaja ja uusaasta ootusega.

Leevikesed Kunstis​

Leevikesed on leidnud kajastust ka kunstis, olles inspireerinud paljusid kunstnikke oma ilu ja graatsilisusega. Nad on sageli kujutatud maalidel, graafikatel ja skulptuuridel, tuues endaga kaasa talvise hõngu ja rõõmsat meeleolu. Leevikesed on sageli kujutatud kaunistatud jõulukaartidel ja dekoratiivsetel esemetel, tuues endaga kaasa soojust ja õnne kõigile, kes neid näevad.

Taskutega midikleit leevikesed Eesti disain Kantav kunst Alisa Vasina

Leevikeste Kollektsioon Meie Brändilt​

Leevikesed on inspireerinud ka moekunsti, kus nende elavat värvi ja graatsilist kuju kasutatakse rõivaste, aksessuaaride ja kangaste kujundamisel. Meie leevikeste kollektsioon esindab talvepühade soojust ja rõõmu ning pakub kandjale võimalust kanda endas talvist võlu ja rõõmsat meeleolu. Maalisin kõik elemendid käsitsi akvarellitehnikas ning seejärel kujundasin kaunite leevikestega kollektsiooni esemed. Kollektsioon pakub mitmekesiseid disainivalikuid, mis sobivad ideaalselt talvisteks pidustusteks ja sündmusteks. 

Leevikeste muster

Lisaks leevikeste kollektsioonile olen kujundanud kauni mustri, mis toob esile nende lindude loomuliku ilu ja elujõu. Kujundasin need kauniks mustriks, mida saab kasutada erinevatel meediumitel. Leevikeste muster kannab endas talvepühade õhkkonda ja rõõmsat meeleolu ning on ideaalne valik neile, kes hindavad jõulude ja uusaasta võlu.

Marjadega muster

Lisaks leevikestega mustrile kujundasin marjadega mustri, mida saab kasutada leevikeste mustri toetajana või täiesti eraldiseisva mustrina. Marjade ja Leevikeste mustriga riideid saab näha Helg brändi valikus.

Üks muster mitu kasutust

Naudi talvepühade võlu ja leevikeste lummavat ilu meie kollektsiooni abil ning lase enda ümber õitseda talvisel rõõmul. Selle mustriga kangast saad tellida Fragment brändilt, riideid saad tellida Helg brändilt ning tapeeti saad tellida DecoSqr brändilt. 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga