Jänkudega muster

Jänkudega muster sai kujundatud kaunil 2021 aasta varakevadel. Ma olen suur jänkude fänn ja selle mustri maalisin suure hoolega. Ma armastan kevadet ja seda toredat aega kui loodus tärkab ja hakkab taas elama peale pikka talve. Eestis elades saame kogeda kõiki nelja aastaaega ja peale pikka talve on nii hea tunda värsket kevadhõngu. Maalisin kõik jänkud, lilled ja lehed käsitsi akvarelli tehnikas ning seejärel kujundasin selle kauni mustri mida saab kasutada erinevatel meediumitel.

Kevadlilledega muster

Lisaks Jänkude mustrile kujundasin õrna kevadlillede mustri. Seda saab kasutada nii iseseisva mustrina kui ka Jänku mustri toetajana. See muster on väga hõrk ja õrn. Vaata ise!

Kangad

Selle mustriga kangast saad tellida Fragment disainkangaste e-poes. 

 

Riided

Selle mustriga riideid saad tellida Helg brändilt.