Tootemloomad

Kollektsioonist

Kollektsioon on väga värvikirev ja pilkupüüdev. Kollektsiooni teemaks on tootemloomad. Tootemi mõiste on pärit eeskätt Põhja-Ameerika pärismaalaste indiaani hõimude kultuurist. Indiaani hõimud austavad loodust ning oskavad lugeda selle märke.  Tootem tähendab märki. Meil kõigil on mõni eriti lemmik loom, kuid mida see tähendab? Iga looma kujund kannab endas teatud tähendust ja jõudu, mida tõlgendades saame teada nende mõjust meie elule. Neid märgilisi loomi nimetatakse tootemiteks ehk tootemloomadeks. Minu eesmärk on illustreerida ja tutvustada üldsusele igat tootemlooma. Et loomade illustreerimise järjekord oleks loogiline, alustan esialgu taevakehade sodiaagimärkidega kattuvate loomadega. Iga hooaeg plaanin illustreerida kolme olendit nii, et aasta pärast saab sodiaakide ring täis ning sealt lähen edasi ka muude tootemite illustreerimisega. Esimesed kolm looma on uues kollektsioonis esindatud ning müügis saadaval kruuside ja kõrvarõngaste näol. Iga looma saadab ka mõni mõttetera, mis iseloomustab antud tootemit kõige paremini. Valminud loomade mõtteterad on järgmised: Härg – “Kui siht on slime ees, pole miski võimatu”; Tiiger – ”Iga väljakutse on põnev seiklus”; Jänes – “Õnn ei ole eesmärk, õnn on eluviis”.

Tootegalerii

Kollektsioon “Tootemloomad”, suvi 2020 esitleb suviselt mahlakaid värve. Tootevalikus on kõrvarõngad ja kruusid. Kruusid on nõudepesumasinas pestavad. Poltkõrvarõngad on väga kerged ning pilkupüüdvad, sest nende diameeter on 3cm!   Kõrvarõngaste materjalideks on mustaks värvitud puit, postid allergiavabast roostevabast terasest mida kasutatakse ehete valmistamisel ja
epoksiidvaik, mis toob pildi esile ning kaitseb seda väliste vigastuste eest.

Kõrvarõngaste video

Uus kõrvarõngaste disain on äge ja mugav.
Kõrvarõngad saabuvad kinkekarbis. Vaata ise videost!

Kust osta?

Tooted juba saadaval Eesti disainipoodides.
Leia oma tootemloom!

Tartus asuv omapärasete kingituste pood erinevas eas ja huumorimeelega inimestele. 

Disaini kontsept-pood Tartus, kus leiad midagi mõnusat endale või kingiks.

Osta.ee keskkonna kategooria, kus Eesti Disainerite looming on vaid kliki kaugusel!

Redbubble

Muud disaintooted saadaval minu e-poes rahvusvahelises Redbubble keskkonnas. Valikus on 76 toodet iga loomaga! Hea uudis! Tellimusi toimetatakse nüüd ka Eestisse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga