Maalid

Rebane

Teosest

Enese isolatsioon on aeg kus saab mõelda oma loomingu üle või katsetada midagi uut. Ma pigem avastasin selle, mis oli minus alati olemas. Mul tekkis soov maalida midagi tõeliselt armsat ja lubasin endal asja ära teha. Sellest hetkest alates vaatasin oma kunsti teise nurga alt. Ehkki hindan iga saadud tagasisidet, ei olnud see kaua aega tagasi, kui tundsin end ebakindlalt, kui mu teoseid nimetati nunnudeks, sest ma tahtsin olla tõsiseltvõetav ja kirjeldus “nunnu” tundus pisut naiivne. Kunstiteose valmides sain aru, et armsate teoste loomine on minu tugevus ja mitte nõrkus. Ma võin olla tõsiseltvõetav kui armaste kunstiteoste looja ja suudan selles valdkonnas kunstnikuna kasvada.

Teos

Rebane

Õli lõuendil
Lõuendi suurus: 50 x 40 x 2.2 cm
Valmimisaasta: 2020

Teos on valmimisel, ootab raamimist ja kellavärgi motaaži

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *