Meltdown

Teosest

Meltdown ehk meelte sulamine. Korraga tundub, et kindla rütmiga elulaad muutub kaootiliseks, täitub erksate värvidega, meeled segunevad ning aeg sulab käest. Teos valmis peale minu esiklapse sündi. Lapse sünd mõjutas minu loomingut nii kõvasti, et kaldusin pop-sürrealismilt psühhedeelia kunsti poole. Psühhedeelset kogemust iseloomustab vaimule varem tundmatute ettekujutuste tajumine või vaimu loominguline joviaalsus, mis on vabanenud tavalisuse ahelaist. muutub maailma tajumine, tekivad teisesed aistingud, müstilised kogemused ja aeg-ajalt võivad tekkida psühhoosi-sarnased seisundid. Ma poleks iial arvanud, et lapse sünd võib tekitada sellise meelte segaduse! Lisaks möllavad hormoonid peale sünnitust ja kiirelt vahelduvad emotsioonid ajavad segadusse. Panin kogu tundespektri ühte teosesse ning mulle tundub, et sellest psühhoosist ei päästa mind enam miski, sest mulle hakkas meeldima täielik loominguvabadus ja oma emotsioonide jõuline väljendamine loomingus.

Teos

Meltdown

Akrüül lõuendil + vaikne kella mehhanism
Lõuendi suurus: 90 x 60 x 2.5 cm
Valmimisaasta: 2018

Teos osales 19. Tartu Noore Kunsti oksjonil ning läks haamri alla hinnaga 820.00€
MÜÜDUD!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga