Kajastus raamatus i kuubis: illustraatorid vol. 3

Raamatust

Illustratsioonil on tähtis roll nii raamatukujunduses kui ka teistes kaasaegsetes infokandjates. „i kuubis“on järg raamatutele „i ruudus“ ja „i: Eesti noored illustraatorid“ ning sisaldab 47 kunstnikku, kelle loomingu ja personaalse stiiliga lugeja lähemalt tutvust saab teha. Raamatust võib leida nii inspiratsiooni kui ka kunstnike kontakte, seettõttu on ta heaks abivahendiks neile, kes otsivad isikupärase käekirjaga illustraatorit mõnele koostööprojektile. Raamat on koostatud ja välja antud omaalgatuslikult. Minu teostel oli õnn olla esindatud selles raamatus teiste andekate kunstnike teoste hulgas.

Raamatu andmed

 • Autor: Elina Kasesalu
 • Sarjas mitmes: 3
 • Kirjastus: Paper Cuts OÜ
 • Kujundanud: Elina Kasesalu
 • Ilmumisaasta: 2017
 • Keel: Inglise
 • Raamatu formaat: Pehmekaaneline
 • Lehekülgi: 192
 • Mõõdud: 210×170
 • Toimetanud: Berit Teeäär
 • Tõlkinud: Kristopher Rikken

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga