Sinine hobune

Sinine hobune

Sinine hobune valmis aastal 2014, kui astroloogilise kalendri järgi algas sinise hobuse aasta. Mul on kombeks alustada aastat astroloogilise märgi maalimisega, et valminud teos tooks mulle õnne terveks aastaks. See on minu isiklik ebausk, kuid siiani tundub, et töötab, sest iga aasta on olnud minu jaoks õnnelik. Loodan, et kui teos lahkub minu isiklikust kunstikogust, kingib see õnne ka uuele omanikule. Tegemist on teosega, mis valmis enne, kui minu maalide väärtus tõusis. Ma pole tolle perioodi teoste hindu tõstnud, seepärast on ostjal võimalus soetada teos väga soodsa hinnaga. Tegemist on tolle perioodi viimase saadaval teosega.

Teosest

Sinine hobune

Akrüül lõuendil 
Lõuendi suurus: 90 x 60 x 2 cm
Valmimisaasta: 2014

HIND: 90€

Asub Tallinnas, kohvikus Fe, aadressil Raua 23.

Tootedisain

Sinine hobune on saadaval tootedisainina koguni 70 tootel rahvusvahelises Redbubble keskkonnas minu e-poe lehel.
Siin on sul võimalus soetada lemmikteosega tooteid ja saad unikaalsete disainesemete omanikuks. Pildigaleriis on ülevaade minu lemmiktoodetest sinise hobuse disainiga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.